Στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας The Instigators παρευρέθηκε ο Ματ Ντέιμον, ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί και ο χαρισματικός Κέισι Άφλεκ, αδερφός του "κολλητού" του φίλου, Μπεν Αφλεκ. Ποιο είναι το άλλο κοινό έχουν οι δύο πρωταγωνιστές; Πως φέτος πήγαν και οι δύο διακοπές στη Μύκονο.
NEW 📸: Matt Damon at Sea Satin in Mykonos, Greece. pic.twitter.com/hPQ1SuMMhj
— best of matt damon (@bestmattdamon) July 10, 2024
Ο Ματ Ντέιμον έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας με όλα του τα κορίτσια: τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μπαρόσο και τις τέσσερις κόρες του, την Ιζαμπέλα, 18 ετών, την Τζία, 15 ετών και τη Στέλλα, 13 ετών, όπως και με τη μεγαλύτερη κόρη του Αλεξία, 24 ετών και τη μητέρα του Νάνσυ.
Μάλιστα, ήταν η σύζυγός του που τον έπεισε να συμμετάσχει στο επερχόμενο κωμικό θρίλερ. "Στην πραγματικότητα αυτή είναι η παραγωγός", λέει ο Ντέιμον για την 48χρονη Μπαρόζο. "Οπότε συμμετείχε πολύ ενεργά σε αυτό, εγώ απλώς την εμπιστεύομαι".
Το The Instigators είναι μια μαύρη κωμωδία που παρακολουθεί τις περιπέτειες δύο ληστών "καθώς προσπαθούν να το σκάσουν με τη βοήθεια του ψυχολόγου του ενός εξ αυτών, όταν τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα", σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.
Στην επόμενη ταινία του Ματ Ντέιμον θα συμπρωταγωνιστεί με τον έτερο αδερφό, τον Μπεν Άφλεκ, στην ταινία τους AIR, την οποία σκηνοθέτησε ο Μπεν. Στην ταινία ο Άφλεκ υποδύεται τον Φίλιπ Νάιτ, συνιδρυτή της Nike kai o Ντέιμον το δαιμόνιο στέλεχος που κατάφερε τον θρύλο του NBA Μάικλ Τζόρνταν να γίνει πρεσβευτής της εταιρίας.
Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram