Η χολιγουντιανή ηθοποιός, με την ισραηλινή καταγωγή, Νάταλι Πόρτμαν, εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, τη Μύκονο.
Μετά τον επίσημο χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύζυγό της, Γάλλο χορογράφο και χορευτή, Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, ήρθε στο νησί των ανέμων με παρέα φίλων της και τα δυο της παιδιά, τον 13χρονo Άλεφ και την 7χρονη Αμαλία.
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει βόλτες στη Μύκονο, ύστερα από το μπάνιο της στη θάλασσα, επιλέγοντας ένα casual look, το οποίο απαρτίζονταν από ένα ολόλευκο over-size Τ-shirt, μια ντένιμ φούστα με patches, τα οποία είναι πολύ στη μόδα τη φετινή σεζόν, και φυσικά τα πιο πιο πολυσυζητημένα σανδάλια, που τα αγαπούν οι fashion experts, τα Birkenstock Arizona Eva, σε λιλά απόχρωση. Σαν αξεσουάρ επέλεξε να φορέσει ένα εκρού καπέλο, τα μαύρα της butterfly γυαλιά, του οίκου Christian Dior και στον ώμο της κρατούσε μια μπεζ τσάντα με κρόσσια και φουντίτσες στο τελείωμα.
Η Νάταλι Πόρτμαν στη Μύκονο με τα πιο δημοφιλή σανδάλια
H 43χρονη ηθοποιός, βρίσκεται ήδη στο Κυκλαδίτικο νησί από τις 18 Ιουλίου, και όπως φαίνεται επιλέγει πάντα σε κάθε της χαλαρή εμφάνιση τα συγκεκριμένα σανδάλια και κάποιο τζιν κομμάτι, είτε αυτό είναι σορτς είτε είναι φούστα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.