ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέμη Γεωργίου: Το σπαρακτικό "αντίο" της πρώην συντρόφου της

Η τελευταία επιθυμία της Ντέμη Γεωργίου.

Η Ντέμη Γεωργίου. η οποία ήταν πρώην παίκτρια του MasterChef, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. χθες Δευτέρα 22 Ιουλίου, προκαλώντας θλίψη και ένα τεράστιο "γιατί" στους συγγενής και στους φίλους της.

Η 39χρονη chef, έχασε τις αισθήσεις της το Σάββατο 20 Ιουλίου, στην Πάρο που εργαζόταν, και αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του νησιού, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από οξεία βακτηριακή λοίμωξη η οποία της προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Το μακροσκελή "αντίο" της πρώην συντρόφου της

Μη μπορώντας να διανοηθούν την τραγική κατάληξη, συγγενής και φίλοι έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η πρώην σύντροφός της, η Άλκηστις Αλεξανδράτου, όπου ήταν μαζί για δέκα χρόνια και μάλιστα είχαν υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης. Ωστόσο στη συνέχεια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η σπαρακτική μακροσκελή ανάρτηση της Άλκηστις, περιγράφει λέξη προς λέξη όσα έζησαν οι δυο τους και πόσο πόνο νιώθει με την απώλειά της.

"Πήρα 300 μηνύματα συμπαράστασης για την πρώην σύντροφό μου ευχαριστώ πολύ. Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο. Ήμασταν πάντα κοντά όσο κι αν δεν φαινόταν. Μετανιώνω που την είδα μόνο πέρυσι τα χριστούγεννα και όχι φέτος που ήρθα στη δονούσα με πρόγκηξε πριν μια βδομάδα. Την μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και χθες κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια. Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Δεν άξιζε ούτε στην Μαριαλένα αυτό. Εγώ ακόμα θα περιμένω να δω τις χαζές της κλήσεις και τα χαζοχαρούμενα μηνύματα της. Ό,τι και αν είχε γίνει, δείτε τώρα τι έμεινε. Μόνο μας λείπει. Το χαμόγελό της. Κι ας έκρυβε καλά την κατάθλιψη. Τα όνειρα που κάναμε σαν ζευγάρι. Τα όνειρα που κάναμε σαν φίλες, τα όνειρα που κάναμε σαν οικογένεια, γιατί έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χώρια με τα στραβά μας και άλλα τόσα από παιδιά φίλες στο σχολείο. Ήταν ο άνθρωπός μου. O go to. Ήταν σαν να μην χωρίσαμε μια μέρα. Σ’ αγαπώ θα μου λείπεις. "Ήρθε ο Ούγγρο να σε πάρει ταξίδι”, είπε η Μαριαλένα από το μαγαζί. Βλάχα ε βλάχα"

Στη συνέχεια, έβαλε τους στίχους από το τραγούδι της Lana Del Ray, "Born to die".

Η κηδεία και η τελευταία της επιθυμία

Οι κοντινοί της άνθρωποι ενημέρωσαν μέσω των social media ότι όσοι επιθυμούν να πουν το τελευταία αντίο στη Ντέμη Γεωργίου, η κηδεία της θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Οι τελευταίες τις επιθυμίες ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και αντί για στέφανα να δώσουν όσοι μπορούν χρήματα για τα αδέσποτα ζώα της Πάρου.

Read Next

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Θα εμφανιστεί σε δημοφιλή εκπομπή - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Ποια εκπομπή υποδέχεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor.

Περισσότερα από

News

05 Σεπ 2025

Πένθος στη βρετανική βασιλική οικογένεια | Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham

Η Katharine Worsley είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, το 1961.

05 Σεπ 2025

Η Σίλια Κριθαριώτη αποχαιρετά τον Giorgio Armani με μία κοινή τους φωτογραφία

Πώς επέλεξε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια να πει "αντίο" στον Ιταλό σχεδιαστή.

05 Σεπ 2025

"Η Kate Middleton φοράει περούκα;": Ο πρώην κομμωτής της Diana μιλά για το νέο ξανθό look της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο δημιουργός της iconic καρέ κουπ της Lady Di απάντησε στα "κακεντρεχή σχόλια" που δέχεται η Kate για το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

05 Σεπ 2025

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το "μαμαδίστικο" φαγητό που επιλέγει στην παραλία

Η παρουσιάστρια εκμεταλλέυεται τον καλό καιρό και συνεχίζει τις βουτιές της.

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας Harry | Οι τρεις αμφιλεγόμενοι όροι που έθεσε για να συναντήσει τον Κάρολο στο Λονδίνο

Ένας όρος είναι την υπόκλιση ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας στη Meghan Markle!.

05 Σεπ 2025

15 διεθνείς προσωπικότητες τιμούν και θυμούνται τον Giorgio Armani

Τι έγραψαν οι συνάδελφοι και οι σταρ που έντυσε ο "maestro" της ιταλικής μόδας

05 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά μάς βάζει στην αίθουσα χορού | Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παρτενέρ της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα ακόμη αγαπημένο της χόμπι.