ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέβιν Κόστνερ: "Ακούω την καρδιά μου" είπε μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του που μετρά 40 χρόνια

Αυτή είναι η χρονιά του. Ο Κέβιν Κόστνερ αφήνοντας πίσω του το διαζύγιο και τις αναταραχές στη ζωή του λάμπει και πάλι σαν γνήσιος αστέρας του Χόλιγουντ με το Horizon.

Με 40 χρόνια καριέρας ο Κέβιν Κόστνερ έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία του κινηματογράφου, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες επιτυχίες του σέλιλοιντ όπως στον "Σωματοφύλακα", "Χορεύοντας με τους λύκους", "Οι αδιάφθοροι", "Το παιχνίδι της Μόλλυ", "JFK: Η ιστορία που χαράχτηκε στη μνήμη μας", ανάμεσα σε άλλα. Ενώ βέβαια έχει δύο Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες.

Το κοινό στις Κάννες τού χάρισε φέτος μια μοναδική στιγμή, όταν σηκώθηκε και τον χειροκρότησε μες στην κατάμεστη αίθουσα με εκείνον να συγκινείται μέχρι δακρύων.

Το νέο του φιλόδοξο εγχείρημα είναι η τετραλογία Horizon, τα δύο πρώτα μέρη της οποίας θα δούμε αυτό το καλοκαίρι. Ο ίδιος επένδυσε 38 εκ. δολάρια από δικά του χρήματα υποθηκεύοντας περιουσία του. Τόσο πιστεύει σε αυτό το πρότζεκτ.

Τι λέει ο ίδιος για τη ζωή του

"Είχα μια απίστευτα ασυνήθιστη και, ως επί το πλείστον, όμορφη ζωή", λέει, ο σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, αναλογιζόμενος τις επτά δεκαετίες του με ευγνωμοσύνη.

Τέσσερις δεκαετίες στο Χόλιγουντ δεν είναι και λίγος καιρός. Ο δρόμος δεν ήταν βέβαια πάντα σπαρμένος με ρόδα. Ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία του στην ακλόνητη εργασιακή ηθική του εμφυτεύτηκε από νωρίς. "Ο πατέρας μου δεν θα άφηνε ποτέ άλλον άνθρωπο να τον ξεπεράσει", λέει ο Κόστνερ, προσθέτοντας ότι η δική του φαντασία πάντα "έτρεχε και έτρεχε και έτρεχε".

Ο Κόστνερ είχε ξεκινήσει σπουδάζοντας μάρκετινγκ στο Cal State Fullerton. "Απέκτησα αυτοπεποίθηση όταν άκουσα την καρδιά μου. Ακριβώς στο τέλος του κολεγίου, όπου σκέφτηκα: "Δεν θα ανησυχώ πια για το τι σκέφτονται οι άλλοι"", λέει και θυμάται τον αγνό ενθουσιασμό που ένιωσε πριν από την πρώτη του οντισιόν.

"Δεν υπήρχε καμία εγγύηση επιτυχίας, αλλά ένα τεράστιο βάρος έφυγε από τους ώμους μου. Άρχισα να πηγαίνω στο Χόλιγουντ κάθε μέρα και να σταθμεύω το μικρό μου τροχόσπιτο δίπλα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και να κοιμάμαι σε εμβρυακή στάση. Δεν ήξερα κανέναν".

Μια σειρά από επιτυχίες στην αρχή σχετικά της καριέρας του τού άνοιξαν τον δρόμο. Tα Silverado, The Untouchables, Bull Durham και Field of Dreams - εδραίωσαν γρήγορα τον Κόστνερ ως πρωταγωνιστή, ενώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο Χορεύοντας με τους Λύκους, του χάρισε το βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας το 1991.

"Ήταν μια ωραία στιγμή", λέει ο Κόστνερ. "Ο καθένας πιθανώς το επεξεργάζεται διαφορετικά. [Κάποιοι άνθρωποι] λένε, 'Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω τώρα'. Εγώ σκέφτηκα ότι θα πρέπει να τα καταφέρω καλύτερα".

Το μεγάλο στήριγμα της ζωής τους ομολογεί πως είναι τα επτά παιδιά του. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε δύσκολο για εκείνον καθώς παράλληλα με τον διαζύγιο του από τη σύζυγό του, είχε τα γυρίσματα και την ευθύνη της σειράς ταινιών Horizon, στην οποία απασχολούσε 300-400 ανθρώπους.

Και πρόσθεσε: "Όταν βρίσκεσαι μες εν μέσω καταιγίδας και είσαι ο μόνος στο κατάστρωμα που κρατάει το τιμόνι και προσπαθείς να βγάλεις τη βροχή και το θαλασσινό νερό από τα μάτια σου, δεν μπορείς να αφήσεις το τιμόνι. Απλώς δεν μπόρεσα να αφήσω το τιμόνι".

Κέβιν Κόστνερ: "Ακούω την καρδιά μου" είπε μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του που μετρά 40 χρόνιαreuters

Τώρα, που φέρνει επιτέλους στην οθόνη τη σαρωτική ιστορία που κυοφορούσε για περισσότερα από 30 χρόνια, ο Κόστνερ δεν μετανιώνει για τίποτα. "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχα μια καταπληκτική ζωή. Έχω πληγωθεί, αλλά είχα μια καταπληκτική ζωή και είμαι ευγνώμων γι' αυτό".

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Οκτ 2025

Παιδιά στην άκρη του χάρτη: Ένας νέος παιδικός σταθμός στην Κάσο δείχνει το μέλλον - η ζωή στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας

Eκεί όπου οι δυσκολίες περισσεύουν, η ελπίδα ξαναγεννιέται, ξαναγράφοντας το μέλλον.

20 Οκτ 2025

"Δεν ήταν εύκολα γενέθλια": Tο συγκινητικό μήνυμα της Carla Bruni για την 14χρονη κόρη της, Giulia Sarkozy

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, η Giulia Sarkozy γιόρτασε τα 14α γενέθλιά της ενώ σε λίγες ώρες ο πατέρας της, Nicolas Sarkozy θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Περισσότερα από

News

20 Οκτ 2025

Αθηνά Ωνάση | Πού βρίσκεται σήμερα ο πατέρας της, Thierry Roussel;

Η θυελλώδης ζωή του τέταρτου συζύγου της Χριστίνας Ωνάση και πατέρα της Αθηνάς Ωνάση.

20 Οκτ 2025

British Museum Ball 2025 | Mick Jagger, Νaomi Campbell και Janet Jackson ανάμεσα στους guests της βραδιάς

Αυτή είναι η βρετανική απάντηση στο Μet Gala που πραγματοποιείται κάθε Μάιο στη Νέα Υόρκη!

20 Οκτ 2025

Richard Gere - Alejandra Silva | Το τρυφερό φιλί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του ηθοποιού

Η δημόσια δήλωση αγάπης του Χολιγουντιανού σταρ στη σύζυγό του.

20 Οκτ 2025

Nina Flohr | Η sexy chic εμφάνιση σε privé dinner με κόκκινο Gabriela Hearst κοστούμι - Το σχόλιο της Marie Chantal

Η ανανεωμένη εικόνα της επιχειρηματία και συζύγου του Φίλιππου Ντε Γκρες.

20 Οκτ 2025

Εmma Watson | O νέος της σύντροφος είναι ο πρώην της Camila Cabello;

Η 35χρονη σταρ εθεάθη πρόσφατα κοντά στην Πίζα της Ιταλίας με γοητευτικό νεαρό άντρα.

20 Οκτ 2025

Αθηνά Οικονομάκου | Με κατάξανθο μαλλί στην πρώτη μεγάλη τηλεοπτική της επιτυχία, πριν από 16 χρόνια

Η Αθηνά Οικονομάκου θυμήθηκε έναν από τους πιο viral ρόλους που έπαιξε στην ελληνική τηλεόραση.

20 Οκτ 2025

Ευγενία Νιάρχου | Στο gala του Βρετανικού Μουσείου με την αδερφή της, Ηλέκτρα και γοητευτικό συνοδό

Οι βραδινές εμφανίσεις της Ευγενίας και της Ηλέκτρας Νιάρχου με δημιουργίες σε αποχρώσεις του pink.

20 Οκτ 2025

Η Μαρία Ολυμπία είναι μικρογραφία της μητέρας της και αυτή η φωτογραφία το επιβεβαιώνει

26 χρόνια μετά τη μητέρα της Marie Chantal, η κόρη του Παύλου Ντε Γκρες ποζάρει στον ίδιο φωτογράφο για το ίδιο περιοδικό.

20 Οκτ 2025

Σία Κοσιώνη | Πώς αντέδρασε ο Κώστας Μπακογιάννης με την απόφασή της να παίξει στο θέατρο;

Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης και ο γιος της, Δήμος με την απόφασή της να παίξει στο θέατρο.