ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Slimane: Διακοπές στη Μύκονο με outfit που ξεχώρισε

Με φούστα-παρεό και πέρλες στο λαιμό.

Μπορεί η Γαλλία να μην ήταν η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και να κατέκτησε την τέταρτη θέση, το τραγούδι όμως "Mon Amour" του Slimane, κέρδισε τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου.

To ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον Slimane, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του "Amour" στη χώρα μας, γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.

Και επειδή η αγάπη είναι αμοιβαία, την Μύκονο επέλεξε για τις διακοπές του, ο Γάλλος τραγουδιστής. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο κυκλαδίτικό νησί κάνοντας μπάνιο σε διάφορες παραλίες, απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα αλλά και το nightlife.

Ο φακός του Mykonos Live TV τoν κατέγραψε στο γνωστό club "Jackie o" φορώντας φούστα και πέρλες στο λαιμό να φωτογραφίζεται με πολλούς θαυμαστές.

Embed code Slimane: Διακοπές στη Μύκονο με outfit που ξεχώρισε

Επίσης, το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου, ο 34χρονος τραγουδιστής ανέβασε μερικά stories στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ο Γάλλος καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από βραδινή έξοδο με φίλους με τους ακόλουθούς του να παρατηρούν τη λευκή εκκλησία στο background, η οποία τους έπεισε πως πρόκειται για κάποιο ελληνικό νησί.

slimane

instagram

Η συναυλία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2025

Ο τραγουδιστής θα βρεθεί στη χώρα μας τον χειμώνα για να παρουσιάσει τη συναυλία του στο Παλλάς, η οποία έχει ήδη γίνει sold out, με αποτέλεσμα να προστεθεί και δεύτερη ημέρα.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Θα εμφανιστεί σε δημοφιλή εκπομπή - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Ποια εκπομπή υποδέχεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor.

Περισσότερα από

News

05 Σεπ 2025

Πένθος στη βρετανική βασιλική οικογένεια | Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham

Η Katharine Worsley είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, το 1961.

05 Σεπ 2025

Η Σίλια Κριθαριώτη αποχαιρετά τον Giorgio Armani με μία κοινή τους φωτογραφία

Πώς επέλεξε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια να πει "αντίο" στον Ιταλό σχεδιαστή.

05 Σεπ 2025

"Η Kate Middleton φοράει περούκα;": Ο πρώην κομμωτής της Diana μιλά για το νέο ξανθό look της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο δημιουργός της iconic καρέ κουπ της Lady Di απάντησε στα "κακεντρεχή σχόλια" που δέχεται η Kate για το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

05 Σεπ 2025

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το "μαμαδίστικο" φαγητό που επιλέγει στην παραλία

Η παρουσιάστρια εκμεταλλέυεται τον καλό καιρό και συνεχίζει τις βουτιές της.

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας Harry | Οι τρεις αμφιλεγόμενοι όροι που έθεσε για να συναντήσει τον Κάρολο στο Λονδίνο

Ένας όρος είναι την υπόκλιση ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας στη Meghan Markle!.

05 Σεπ 2025

15 διεθνείς προσωπικότητες τιμούν και θυμούνται τον Giorgio Armani

Τι έγραψαν οι συνάδελφοι και οι σταρ που έντυσε ο "maestro" της ιταλικής μόδας

05 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά μάς βάζει στην αίθουσα χορού | Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παρτενέρ της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα ακόμη αγαπημένο της χόμπι.