ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βασιλική Ανδρίτσου: "Νιώθω υπερήφανη που κατάφερα να γίνω μαμά στα 46"

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα και την 5χρονη κόρη της.

«Πανευτυχείς και οι δύο γονείς»: Η Βασιλική Ανδρίτσου γέννησε το πρώτο της παιδί στα 46 της

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Mega και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι έγινε μητέρα στα 46 της χρόνια καθώς επίσης και για την 5χρονη κόρη της.

"Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό".

"Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις. Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια", είπε.

Για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" αποκάλυψε: "Έχουμε κάνει μία κουβέντα με τον Αλέξανδρο Ρήγα και προχωράμε, αλλά δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμα. Αυτή η συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε με ενδιαφέρει πάρα πολύ".

"Πανευτυχείς και οι δύο γονείς": Η Βασιλική Ανδρίτσου γέννησε το πρώτο της παιδί στα 46 της

"Προτεραιότητα έχει πλέον η κόρη μου"

"Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε "φτιάξει τη ζωή μας", οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε".

"Είμαι καλά με τον εαυτό μου, το πρόγραμμα που ακολουθώ, όμως μία άλλη μαμά μπορεί να μην νιώθει καλά αν δεν ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι σημαντικό η μαμά να είναι καλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα".

"Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη".

"Την ώρα που είδα την κόρη μου ήταν σαν να έκλεισε ένα βιβλίο ωραίο και να άνοιξε ένας τόμος. Ήταν ένα πρωτοφανές συναίσθημα για μένα. Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου να μην κλάψω για να την δω", είπε.

Οι κακές συνεργασίες

Αναφερόμενη στις κακές συνεργασίες στο θέατρο, είπε πως δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια για να δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, και πως αν τύχει κάτι τέτοιο περιμένει υπομονετικά να τελειώσει η σεζόν. "Αυτός που προσπαθεί να αποδείξει κάτι σε κάποιον δεν έχει αυτοπεποίθηση", σχολίασε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Θα εμφανιστεί σε δημοφιλή εκπομπή - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Ποια εκπομπή υποδέχεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor.

Περισσότερα από

News

05 Σεπ 2025

Πένθος στη βρετανική βασιλική οικογένεια | Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham

Η Katharine Worsley είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, το 1961.

05 Σεπ 2025

Η Σίλια Κριθαριώτη αποχαιρετά τον Giorgio Armani με μία κοινή τους φωτογραφία

Πώς επέλεξε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια να πει "αντίο" στον Ιταλό σχεδιαστή.

05 Σεπ 2025

"Η Kate Middleton φοράει περούκα;": Ο πρώην κομμωτής της Diana μιλά για το νέο ξανθό look της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο δημιουργός της iconic καρέ κουπ της Lady Di απάντησε στα "κακεντρεχή σχόλια" που δέχεται η Kate για το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

05 Σεπ 2025

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το "μαμαδίστικο" φαγητό που επιλέγει στην παραλία

Η παρουσιάστρια εκμεταλλέυεται τον καλό καιρό και συνεχίζει τις βουτιές της.

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας Harry | Οι τρεις αμφιλεγόμενοι όροι που έθεσε για να συναντήσει τον Κάρολο στο Λονδίνο

Ένας όρος είναι την υπόκλιση ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας στη Meghan Markle!.

05 Σεπ 2025

15 διεθνείς προσωπικότητες τιμούν και θυμούνται τον Giorgio Armani

Τι έγραψαν οι συνάδελφοι και οι σταρ που έντυσε ο "maestro" της ιταλικής μόδας

05 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά μάς βάζει στην αίθουσα χορού | Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παρτενέρ της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα ακόμη αγαπημένο της χόμπι.