ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Μπλέικ Λάιβλι δίνει ίσως την καλύτερη ερμηνεία της ζωής της στη νέα ταινία "Τελειώνει μ' εμάς", μια ιστορία κακοποίησης και απελευθέρωσης

Το ομώνυμο μπεστ σέλερ της Colleen Hoover μεταφέρεται τώρα στην μεγάλη οθόνη, με μια πολύ δυναμική ερμηνεία της Λάιβλι.

Η Μπλέικ Λάιβλι βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου συναισθηματικού ρομαντικού δράματος που βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλή μυθιστορήματα της συγγραφέως Colleen Hoover.

Η Λάιβλι πρωταγωνιστεί ως Lily Bloom στο It Ends with Us ("Τελειώνει μ' εμάς") μια διασκευή του βιβλίου της Hoover του 2016 που έγινε τόσο viral στο TikTok που ενέπνευσε μια best seller συνέχεια το 2022 (στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα).

"Η Λίλι είχε απήχηση σε πάρα πολύ κόσμο, όπως φάνηκε άλλωστε και από την απήχηση που είχε στον κόσμο το βιβλίο", είπε η 36χρονη πρωταγωνίστρια σε συνέντευξή της. "Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω έναν ρόλο με τόσο σημαντικό αντίκτυπο" πρόσθεσε η Λάιβλι.

"Λάτρεψα τη Λίλι", προσθέτει η ίδια. "Και ελπίζω αυτή η αγάπη να περάσει και σε όσους νοιάζονται γι' αυτήν όπως εγώ, αλλά και σε όσους τη γνωρίζουν για πρώτη φορά σε αυτή την ταινία".

Στο πλευρό της Λάιβλι, στο ρόλο του γοητευτικού νευροχειρουργού Ryle Kincaid, πρωταγωνιστεί ο Τζάστιν Μπαλντόνι, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την ταινία.

Η Λίλι, μια γυναίκα που ανοίγει τη δική της επιχείρηση στη Βοστώνη, συναντά τυχαία τον Ryle και παρασύρεται από εκείνον σε μια πολύ έντονη σχέση.

Αλλά, όπως αναφέρει η σύνοψη, "καθώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά, η Λίλι αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της" και την τραυματική παιδική ηλικία που έζησε.

Τον Άτλας Κόριγκαν, τον πρώτο έρωτα της Λίλι, υποδύεται ο ηθοποιός Μπράντον Σκλέναρ. Όταν ο Άτλας "ξαφνικά ξαναμπαίνει στη ζωή της, η σχέση της με τον Ράιλ ανατρέπεται και η Λίλι συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια αδύνατη επιλογή για το μέλλον της", προσθέτει η σύνοψη.

Η συγγραφέας είπε για την ταινία: "το να βλέπουμε αυτούς τους χαρακτήρες να ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα". Και πρόσθεσε: "η κινηματογραφική εμπειρία προσθέτει άλλο ένα επίπεδο στη σύνδεση που έχουν ήδη οι αναγνώστες με τους χαρακτήρες. Η δύναμη της οπτικής αφήγησης είναι αδιαμφισβήτητη και μπορεί να προκαλέσει ακόμη πιο έντονα συναισθήματα και ενσυναίσθηση στο κοινό, προσδίδοντας μια αίσθηση αμεσότητας και έντασης στην ιστορία. Σίγουρα ένιωσα τόσα πολλά βλέποντας τη διασκευή".

Ο 40χρονος Μπαλντόνι δουλεύει εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια για αυτή την ταινία. "Εκπορεύεται πραγματικά από την καρδιά και από το βάθος της ψυχής μου" δήλωσε σχετικά. Σημείωσε δε για την ερμηνεία της Λάιβλι πως είναι: "δυνατή, αστεία και έξυπνη - όλα όσα ονειρεύεται κανείς από μια γυναίκα ηρωίδα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

17 Ιουν 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Οι συγκινητικές ευχές στην κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ

Έκλεισε τα 60 η αγαπημένη μας Μόνικα, από τα "Φιλαράκια".

Περισσότερα από

News

17 Ιουν 2024

Μουσείο Ορσέ: Η Airbnb μεταμορφώνει την ταράτσα του για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, το υπέροχο Γαλλικό εθνικό μουσείο, θα μετατραπεί σε μια υπέρονη βεράντα με θέα τον Σηκουάνα.

17 Ιουν 2024
17 Ιουν 2024

"The Seven Dials Mystery": Το αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι στο Netflix

Το αστυνομικό μυθιστόρημα γίνεται σειρά στο Netflix.

16 Ιουν 2024
16 Ιουν 2024

Γιάννης Τσαρούχης- Σαπφώ Νοταρά: Ο κρυφός, ανεκπλήρωτος έρωτας τους

Από μια μεγάλη παρεξήγηση δεν έγιναν ζευγάρι ποτέ.

16 Ιουν 2024

Μπίλι Άιλις: "Έμεινα χωρίς φίλους όταν έγινα διάσημη"

Η δύσκολη περιπέτεια με το ghosting που έζησε η Μπίλι Άιλις.

16 Ιουν 2024

Καλοκαίρι 2024: 5 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα αυτό το καλοκαίρι

Η Αθήνα γίνεται πολιτιστικός προορισμός αυτό το καλοκαίρι, καθώς φιλοξενεί εκθέσεις διάσημων καλλιτεχνών: Cindy Sherman, Henri Cartier-Bresson, Holly Waddington για το Poor Things, Martin Parr και 7 νέες εκθέσεις γυναικών καλλιτεχνών στο ΕΜΣΤ.