ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέμι Μουρ: "Έχεις κερδίσει κανένα Emmy; Δεν νομίζω" είπε σε κάποιον από το κοινό υπερασπιζόμενη τη Σερ

Γιατί έγινε έξαλλη η Ντέμι Μουρ στη σκηνή παρουσιάζοντας τη Σερ στο γκαλά του amfAR Cinema Against AIDS, στη Γαλλία.

Η Ντέμι Μουρ παρευρέθηκε στο γκαλά του amfAR Cinema Against AIDS, στη Γαλλία, όπως και η Σερ. Η Μουρ βρέθηκε πάνω στη σκηνή προκειμένου να κάνει την εισαγωγή σ΄ένα αφιέρωμα όλο λάμψη για την ντίβα του πενταγράμμου και την απόλυτη σόου γούμαν, Σερ.

Στο Twitter αναρτήθηκε ένα βίντεο με όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα. Σε αυτό βλέπουμε την Ντέμι Μουρ να λέει αρχικά: "Απλώς σιγουρεύομαι ότι είσαι πραγματικά, πραγματικά μαζί μου. Γιατί αυτή η απίστευτη γυναίκα που πρόκειται να σας παρουσιάσω - είναι νικήτρια Grammy, νικήτρια Όσκαρ, νικήτρια Emmy".

Όμως, ακριβώς τότε η Ντέμι έκανε μια παύση. Βλέπουμε λοιπόν πως έχει εκνευριστεί με κάποιον από το κοινό που μάλλον είπε κάτι προσβλητικό για τη Σερ. Η απάντησή της ήρθε δυναμική: "Είστε νικητής του Emmy εκεί στο πίσω μέρος της αίθουσας; Δεν νομίζω".

Το κοινό φαίνεται να εξεπλάγη. Τότε η Μουρ ανακτώντας την αυτοκυριαρχία της συνέχισε την ομιλία της: "Είναι ένα είδωλο του στυλ και η προσωπική μου έμπνευση για τα μαλλιά μου. Εξάλλου, είχε τιμηθεί από την amfAR για το βραβείο έμπνευσης το 2015". Και συνέχισε λέγοντας πως: "η ουσία είναι ότι είναι απλώς μία από τις πιο ταλαντούχες, επιτυχημένες και αγαπημένες ερμηνεύτριες όλων των εποχών".

"Γι' αυτό, παρακαλώ", είπε, πριν κάνει άλλη μια αξιοσημείωτα μεγάλη παύση, καθώς κοίταζε το πλήθος, πριν συνεχίσει, "παρακαλώ υποδεχτείτε θερμά την απίστευτη, μοναδική, Σερ". Δεν είναι σαφές αν κάποιος από το κοινό είχε πει κάτι, ή αν αντιδρούσε στο θόρυβο που προέκυπτε από το πλήθος κατά τη διάρκεια της εισήγησής της.

Νωρίτερα στο κόκκινο χαλί η Ντέμι και η Σερ πόζαραν μαζί. Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει πριν σχεδόν 30 χρόνια στη σειρά του HBO "If These Walls Could Talk".

Η Ντέμι, η Σερ και ο νεότερος φίλος της Alexander 'AE' Edwards, 38 ετών, τίμησαν τη βραδιά, όπως και άλλοι διάσημοι προκειμένου να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα για το HIV/AIDS στο ετήσιο γκαλά, το οποίο θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά το 1993 από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

17 Ιουν 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Οι συγκινητικές ευχές στην κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ

Έκλεισε τα 60 η αγαπημένη μας Μόνικα, από τα "Φιλαράκια".

Περισσότερα από

News

17 Ιουν 2024

Μουσείο Ορσέ: Η Airbnb μεταμορφώνει την ταράτσα του για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, το υπέροχο Γαλλικό εθνικό μουσείο, θα μετατραπεί σε μια υπέρονη βεράντα με θέα τον Σηκουάνα.

17 Ιουν 2024
17 Ιουν 2024

"The Seven Dials Mystery": Το αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι στο Netflix

Το αστυνομικό μυθιστόρημα γίνεται σειρά στο Netflix.

16 Ιουν 2024
16 Ιουν 2024

Γιάννης Τσαρούχης- Σαπφώ Νοταρά: Ο κρυφός, ανεκπλήρωτος έρωτας τους

Από μια μεγάλη παρεξήγηση δεν έγιναν ζευγάρι ποτέ.

16 Ιουν 2024

Μπίλι Άιλις: "Έμεινα χωρίς φίλους όταν έγινα διάσημη"

Η δύσκολη περιπέτεια με το ghosting που έζησε η Μπίλι Άιλις.

16 Ιουν 2024

Καλοκαίρι 2024: 5 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα αυτό το καλοκαίρι

Η Αθήνα γίνεται πολιτιστικός προορισμός αυτό το καλοκαίρι, καθώς φιλοξενεί εκθέσεις διάσημων καλλιτεχνών: Cindy Sherman, Henri Cartier-Bresson, Holly Waddington για το Poor Things, Martin Parr και 7 νέες εκθέσεις γυναικών καλλιτεχνών στο ΕΜΣΤ.