ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

Το μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη κατά της ομοφοβίας είναι ό,τι ωραιότερο διαβάσαμε σήμερα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου. Ο αγαπημένος σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την οικογένειά του και για τη ζωή του γενναιόδωρα και ανθρώπινα.

Για τους γονείς του

"Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα. Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική, ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ότι ξέρω τι σκέφτεται και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη."

Και πρόσθεσε για τους γονείς του: "Αυτό το ζηλεύω και αν θέλεις κιόλας αυτή την ηρεμία και την πληρότητα που έχουν είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω και εγώ. Δεν ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες, δεν ζηλέυω στόχους επαγγελματικούς ή γεμάτα θέατρα - χαίρομαι ειδικά αν είναι κάποιος φίλος μου που το απολαμβάνει αυτό το πράγμα - ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί και που έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή μόνος μου, οπότε χαίρομαι γι΄αυτό. Αλλά, το να φτιάξεις μια όμορφη ζωή μαζί με έναν άλλο άνθρωπο, αχ είναι τόσο ωραίο, και δεν θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν και αυτός είναι ένας λόγος που αγωνίστηκα γι' αυτό που αγωνίστηκα. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό το δικαίωμα".

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

"Όταν χώρισα, οδήγησα από την Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι"

Μοιράστηκε μάλιστα και μια στιγμή της προσωπικής του ζωής που προκάλεσε αίσθηση και αφορά έναν χωρισμό. "Το Θεσσαλονίκη – Ελσίνκι το έκανα μόνος μου και το Ελσίνκι – Θεσσαλονίκη με δύο κολλητούς μου. Είχα χωρίσει και είχα νεύρα. Οπότε πήρα το αμάξι και είπα οδηγήσω προκειμένου να μου φύγουν. Ήμουνα καλύτερα, όμως σκέφτηκα "Ωχ τώρα πρέπει να γυρίσω πίσω”. Ήταν βαρύς ο χωρισμός".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Θα εμφανιστεί σε δημοφιλή εκπομπή - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Ποια εκπομπή υποδέχεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας στο Κάστρο του Windsor.

Περισσότερα από

News

05 Σεπ 2025

Πένθος στη βρετανική βασιλική οικογένεια | Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Buckingham

Η Katharine Worsley είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, το 1961.

05 Σεπ 2025

Η Σίλια Κριθαριώτη αποχαιρετά τον Giorgio Armani με μία κοινή τους φωτογραφία

Πώς επέλεξε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια να πει "αντίο" στον Ιταλό σχεδιαστή.

05 Σεπ 2025

"Η Kate Middleton φοράει περούκα;": Ο πρώην κομμωτής της Diana μιλά για το νέο ξανθό look της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο δημιουργός της iconic καρέ κουπ της Lady Di απάντησε στα "κακεντρεχή σχόλια" που δέχεται η Kate για το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

05 Σεπ 2025

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το "μαμαδίστικο" φαγητό που επιλέγει στην παραλία

Η παρουσιάστρια εκμεταλλέυεται τον καλό καιρό και συνεχίζει τις βουτιές της.

05 Σεπ 2025

Πρίγκιπας Harry | Οι τρεις αμφιλεγόμενοι όροι που έθεσε για να συναντήσει τον Κάρολο στο Λονδίνο

Ένας όρος είναι την υπόκλιση ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας στη Meghan Markle!.

05 Σεπ 2025

15 διεθνείς προσωπικότητες τιμούν και θυμούνται τον Giorgio Armani

Τι έγραψαν οι συνάδελφοι και οι σταρ που έντυσε ο "maestro" της ιταλικής μόδας

05 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά μάς βάζει στην αίθουσα χορού | Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παρτενέρ της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα ακόμη αγαπημένο της χόμπι.