ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έλλα: Η εκθαμβωτική κόρη του Τζον Τραβόλτα και της Κέλι Πρέστον

Στα χνάρια των γονιών της.

Ο Τζον Τραβόλτα είναι περήφανος μπαμπάς ενός κοριτσιού. Από το 2020, όταν έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σύζυγος Κέλι Πρέστον, ο ηθοποιός είναι αφοσιωμένος στο μεγάλωμα της κόρης του Έλλα Μπλου, 24 ετών.

"Έχει τη δική της προσωπικότητα. Είναι ευγενική, γενναιόδωρη, ισορροπημένη, χαριτωμένη και πανέμορφη. Δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε και δεν παίρνω κανένα εύσημο εκτός από το να τη λατρεύω", δήλωσε ο Τραβόλτα για την κόρη του στο περιοδικό PEOPLE το 2019.

Η Έλλα με τη σειρά της θαυμάζει τον διάσημο πατέρα της, ειδικά καθώς είναι βέβαια ο μέντοράς της στη βιομηχανία του θεάματος. "Λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του", είπε η Έλλα στο Parade.com. "Οπότε υπάρχει μεγάλη υποστήριξη, η οποία είναι -κάτι που είναι εκπληκτικό. Έμαθα τόσα πολλά από αυτόν".

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί για διάφορα έργα όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων για το Super Bowl και το PlayStation. "Πάντα αρπάζω την ευκαιρία να κάνω κάτι με τον μπαμπά μου γιατί πάντα περνάμε πολύ καλά", είχε πει η Έλλα.

Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Τραβόλτα έγινε 70 ετών - και η εκείνη έγραψε μια γλυκιά ανάρτηση για τον μπαμπά της στο Instagram. "Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω", έγραψε. Στα σχόλια, ο ηθοποιός απάντησε: "Και πάντα θα είσαι η Έλλα, το κοριτσάκι μου".

Η Πρέστον και ο Τραβόλτα υποδέχτηκαν τη μοναχοκόρη τους, Έλλα Μπλου Τραβόλτα, στις 3 Απριλίου 2000, στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Η Πρέστον είχε μιλήσει για μία φωτογράφιση λίγο μετά τη γέννησή της.

"Ο Τζον έβαλε τα χέρια του κάτω από τα χέρια της, ενώ ήταν ακόμα στα μισά του δρόμου, και εγώ έβαλα το χέρι μου στο δικό του, και την τραβήξαμε μαζί έξω και την ξαπλώσαμε στο στήθος μου", είπε. Το να γίνει μαμά ήταν όνειρο ζωής για την Πρέστον, όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό Health το 2011.

"Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, από τότε που ήμουν 11 ετών", είπε. "Έκανα διαφημίσεις για χιλιάδες δολάρια, αλλά εξακολουθούσα να κάνω μπέιμπι σίτινγκ για τρία δολάρια την ώρα, επειδή το αγαπούσα".

Η Έλλα ήταν το δεύτερο παιδί του ζευγαριού καθώς είχαν κάνει πριν, το 1992, τον γιο τους Τζετ. Δυστυχώς, ο Τζετ πέθανε τον Ιανουάριο του 2009 ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Ο τότε 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα μετά από κρίση που υπέστη στο εξοχικό της οικογένειας.

Μέσα στη θλίψη τους, η οικογένεια έλαβε κάποια εκπληκτικά νέα: Η Πρέστον ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

"Προσπαθούσαμε επί τρία χρόνια και λόγω της ηλικίας μας σκεφτήκαμε ότι ίσως δεν ήταν δυνατόν για εμάς ... Τρελαθήκαμε όταν το μάθαμε", δήλωσε στο PEOPLE μετά το καλωσόρισμα του "θαυματουργού μωρού" τους, του Μπέντζαμιν, τον Νοέμβριο του 2010.

Η Έλλα και ο Μπέντζαμιν έχουν πολύ στενή σχέση. Τον Νοέμβριο του 2022, γιόρτασε τα γενέθλια του μικρότερου αδελφού της με ένα γλυκό ποστ στο Instagram. "Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό αγόρι που έχω know❤️🎉🐶 Σ' αγαπώ!!!" έγραψε μαζί με ένα στιγμιότυπο του Μπέντζαμιν να κρατάει ένα από τα σκυλιά της οικογένειας.

Η Έλα στα χνάρια των γονιών της

Η Έλλα παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, καθώς έχει δουλέψει στον χώρο του μόντελινγκ κι έχει ασχοληθεί επίσης με την υποκριτική και μουσική. Αφού έπαιξε ως παιδί στο Old Dogs, συνέχισε να πρωταγωνιστεί μαζί με τον πατέρα της στην ταινία του 2019, The Poison Rose, και πιο πρόσφατα απέσπασε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο Get Lost, μια ταινία εμπνευσμένη από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Ξεκίνησε επίσης την καριέρα της στο μόντελινγκ περπατώντας στο σόου του Karl Lagerfeld κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το 2022, ενώ έχει μετατρέψει το πάθος της για τη μουσική σε επάγγελμα.

"Πριν από περίπου δύο χρόνια, στην αρχή της πανδημίας, είπα: "Ω, έχω κάποιες ιδέες για τραγούδια που μόλις ηχογράφησα ως φωνητικά σημειώματα. Πρέπει να προσπαθήσω να τα τελειώσω", δήλωσε στο PEOPLE. "Έτσι άρχισα να ολοκληρώνω αυτά τα τραγούδια και να τα γράφω. Είπα, 'Ω, μου αρέσει πολύ αυτό'. "

Συνέχισε να κυκλοφορεί τα κομμάτια "Dizzy" και "No Thank You" και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα EP αργότερα μέσα στο 2023 - κάνοντας τον ηθοποιό του Pulp Fiction να λάμπει από υπερηφάνεια.

"Είναι πραγματικά περήφανος, πράγμα που με κάνει πολύ χαρούμενη", μοιράστηκε. "Του αρέσει επίσης πολύ το στυλ της μουσικής. Του αρέσει να το ακούει και θέλει να το δείξει σε όλους" έχει πει για τον πατέρα της.

Κρατάει ζωντανή τη μνήμη της μητέρα της

Η Έλλα ήταν μόλις 20 ετών όταν η μητέρα της πέθανε μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού τον Ιούλιο του 2020. Στα χρόνια που ακολούθησαν, τόσο η Έλλα όσο και ο Τραβόλτα κρατούν τη μνήμη της ζωντανή με κάθε ευκαιρία, όπως την γιορτή της Μητέρας και τα γενέθλιά της.

Τον Οκτώβριο του 2022, η Έλλα δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο-μοντάζ που περιελάμβανε φωτογραφίες της με την Πρέστον με μουσική επένδυση το συναισθηματικό τραγούδι "Can't Help Falling in Love". Τον επόμενο Μάιο, μοιράστηκε μια φωτογραφία των γονιών της με μια γλυκιά λεζάντα προς τιμήν της Ημέρας της Μητέρας. "Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας στην πιο υπέροχη, αστεία, ευγενική, στοργική, όμορφη και πανέξυπνη μαμά που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι και στο πιο εμβληματικό δίδυμο που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ ότι με μεγάλωσε. Είμαι τόσο ευγνώμων και γεμάτη αγάπη σε αυτό το day❤️", έγραψε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!