ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άγ. Ανάργυροι: Το συγκλονιστικό SMS του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που ήταν μαζί της - "Μακάρι να στην παρέδιδα νύφη"

Τον βασικό μάρτυρα της δολοφονίας της Κυριακής αναζητάει εδώ και μία εβδομάδα ο πατέρας της 28χρονης. Το μήνυμα που του έστειλε την ημέρα της κηδείας.

κυριακή- άγιοι ανάργυροι

Τον βασικό μάρτυρα της δολοφονίας της Κυριακής αναζητάει εδώ και μία εβδομάδα ο πατέρας της 28χρονης, καθώς ήταν εκείνος που είδε μπροστά στα μάτια του την άγρια επίθεση του 39χρονου δολοφόνου στη νεαρή γυναίκα.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο άνδρας ήταν ο παιδικός έρωτας της Κυριακής, ο οποίος μετά τον χωρισμό της από τον 39χρονο στάθηκε δίπλα της και γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα ζούσε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες οι δυο τους είχαν γίνει ξανά ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πατέρας της Κυριακής τον έχει καλέσει πολλές φορές στο τηλέφωνο ψάχνοντας λεπτομέρειες ωστόσο δεν τον βρίσκει. Την ημέρα της κηδείας της 28χρονης του έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα λέγοντας του ότι θα ήθελε να δει την κόρη του νυφούλα δίπλα του και όχι μέσα στο φέρετρο.

"... μου γεια σου... Είμαι ο μπαμπάς τη Κικής μας.... Είναι δύσκολη μέρα για όλους μα πιο πολύ για μένα... Θέλω να είσαι δυνατός και γερός... Σήμερα που θα την πάω νύφη... Μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκλιά για στην παραδώσω... Αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή... Οποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις!!! Να είσαι δυνατός".

Άγ. Ανάργυροι: Το συγκλονιστικό SMS του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που ήταν μαζί της - "Μακάρι να στην παρέδιδα νύφη"

"Προμελετημένο το έγκλημα, ήρθε από την Άρτα μόνο γι΄ αυτόν τον σκοπό"

Εξάλλου, προμελετημένη χαρακτήρισε τη δολοφονία της Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, η δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης, καθώς όπως είπε ο δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του.

Ειδικότερα, ο συνήγορος του πατέρας της Κυριακής, Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα", υπογράμμισε ότι το έγκλημα ήταν μεθοδευμένο και προμελετημένο καθώς ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του. "Ο πατέρας της Κυριακής, είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση γιατί η κόρη του τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει", ανέφερε στη συνέχεια.

Η κ. Μαζαράκη, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τόνισε ότι πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να πέσει στα... μαλακά, κάτι που πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι τέσσερις δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν.

Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό του δράστη ότι είχε το μαχαίρι μαζί του για να αυτοτραυματιστεί μπροστά της η κ. Μαζαράκη ήταν απόλυτη: "Ο τρόπος με τον οποίο έχει ενεργήσει αν μη τι άλλο μαρτυρά τον ανθρωποκτόνο δόλο του, το προμελετημένο του σχεδίου του, αν μη τι άλλο ο τρόπος με τον οποίο έχει επιτεθεί στην άτυχη Κυριακή, η ένταση των χτυπημάτων και στα ζωτικά σημεία που την έχει πλήξει, όπως θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα δεν θα μπορούσε να ζούσε".

Για την απόπειρα αυτοκτονία που έκανε στη φυλακή την οποία ο πατέρας της Κυριακής χαρακτήρισε κόλπα, η κ. Μαζαράκη σημείωσε: Είναι προσβολή, για εμάς όλα αυτά είναι υποκριτικά, είναι στα πλαίσια του σχεδίου του μόνο και μόνο για να τύχει ευμενούς αντιμετώπισης ως δολοφόνος που είναι". Και συμπλήρωσε: "Τουλάχιστον τα δύο τελευταία 24ωρα όπως μπορούμε και εμείς να υποθέσουμε και τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα έγγραφα αν μη τι άλλο ήταν από τις 30 Μαρτίου που έχει έλθει από την Αρτα στην Αθήνα".

Πηγή: The TOC

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

07 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: To look της Μαρίνας Σάττι που ενθουσίασε τους fans της

Το γαλλικό brand που προτίμησε για την εμφάνισή της, στην τελετή έναρξης της Eurovision 2024.

07 Μαϊ 2024

Καταλήψεις για τη Γάζα σε Οξφόρδη kai Κέιμπριτζ

Βρετανοί φοιτητές έστησαν σκηνές στις ιστορικές πανεπιστημιουπόλεις της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

Περισσότερα από

News

07 Μαϊ 2024

Met Gala 2024 | Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στο χαλί

To φετινό Met Gala ήταν μια ευκαιρία για να δείξουν το πόσο ταιριαστοί είναι ακόμη και στιλιστικά.

07 Μαϊ 2024

Σταμάτης Φασουλής: Η Άννα Παναγιωτοπούλου, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα το βρήκα σε εκείνη

"Είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα", εξομολογήθηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.

07 Μαϊ 2024

No Woman's Land: Σε 11 χρόνια φυλάκισης έπειτα από μυστική δίκη καταδίκασαν 29χρονη στη Σαουδική Αραβία για τα ρούχα και τις αναρτήσεις της

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Μανάχελ αλ Οτάιμπι, 29 ετών, επειδή πήγε σε καταστήματα χωρίς αμπάγια.

07 Μαϊ 2024

Ο Κιάνου Ριβς υμνεί τη δημιουργικότητα σε νέο ντοκιμαντέρ

"Θέλουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: "Από πού πηγάζει η ανθρώπινη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα;"" είπε ο ίδιος και ο συμπαραγωγός Γκαρντ Χόλινγκερ.

06 Μαϊ 2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αρνείται να σκηνοθετήσει για τον πιο πολύτιμο λόγο

Παρότι έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν, αυτή την περίοδο δεν θέλει να το κάνει.

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.