ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Maestro": Τα νέα πρόσωπα της σειράς και οι ηθοποιοί που θα τα υποδυθούν

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκαλύπτει για το Maestro λίγο πριν από την έναρξη προβολής του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς που κατέκτησε τον κόσμο.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης NDP

Ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος του "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 16 Μαΐου και θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο, από το Netflix.

H δεύτερη σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν, τεσσάρων επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Με το κοινό να αναμένει την επιστροφή του δεύτερου κύκλου του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας δίνει hints από τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς που θα επιστρέψει και με τρίτο και τελευταίο κύκλο.

Τα νέα πρόσωπα

Στον δεύτερο κύκλο υπάρχεουν και νέα πρόσωπα. Ο Νίκος Ψαρράς θα υποδυθεί το δικηγόρο της Αλεξάνδρας, καθώς η σύζυγος του Ορέστη έχει δύο ανοιχτά μέτωπα που απαιτούν νομική εκπροσώπηση: το ένα αφορά την εταιρία της και το άλλο τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Στην εξιχνίαση της εγκληματικής ενέργειας ενεργό συμμετοχή έχει ο αστυνομικός διευθυντής των Παξών, Δημοσθένης, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Μπερικόπουλος. Στη σειρά μπαίνει και η Λένα Παπαληγούρα, η οποία ερμηνεύει την αδελφή του γιατρού του νησιού, Μιχάλη, που σπεύδει να του συμπαρασταθεί, καθώς βρίσκεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

Αναμένεται ωστόσο να δούμε πολλές εκπλήξεις, καθώς σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο νέος ηθοποιός που "εισβάλει" στο Maestro πρωταγωνιστεί στο "Προξενιό της Ιουλίας".

Πρόκειται για τον Δημήτρη Γεωργιάδη ο οποίος υποδύεται τον δικηγόρο, Δημητρό Ατζαλίνα.

Στην ανάρτησή του στο Instagram o Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε:

"Day 77? Or Day1? Σα να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα ξεκινήσαμε πάλι γύρισμα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του Maestro (in Blue).. Αυτή τη φορά με ένα νέο έξτρα μέλος στο cast μας αλλά και τον Δημήτρη Γεωργιάδη στο Ωδείο Αθηνών" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.