ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάρλα Μπρούνι: "Είμαι παιδί μιας μοιχείας, οπότε η μοιχεία δεν είναι για μένα αμαρτία"

Η Κάρλα Μπρούνι απενοχοποιημένη στα 56 της χρόνια, μίλησε για τον εαυτό της χωρίς λογοκρισία και αποκάλυψε τα πάντα. Για τον αληθινό βιολογικό της πατέρα, τις αισθητικές επεμβάσεις, την προδοσία της αδερφής της και την δύσκολη σχέση της με το αλκοόλ.

Την Τετάρτη το βράδυ, το πρώην τοπ μόντελ Κάρλα Μπρούνι , έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην ιταλική εκπομπή "Belve".

Η "στοργική οικογένεια"

Στην συνέντευξη αυτήν, παραδέχτηκε πολλά από τα σκοτεινά σενάρια της ζωής της. Από τους εθισμούς και τις αδυναμίες της, μέχρι την μοναξιά που ένιωθε ως παιδί, όταν ζούσε σε ένα μεγάλο κάστρο στη Γαλλία, με δεκάδες δωμάτια στη διάθεσή της. "Από έξω φαινόταν ότι είχα τα πάντα στην ζωή μου, από μέσα η αλήθεια ήταν άλλη, ναι είχα καλούς και στοργικούς γονείς αλλά πρακτικά αόρατους, μερικές φορές δεν θυμάμαι καν τα ονόματά τους, οπότε δεν έχει σημασία σε ποιο κάστρο ζούσα", ομολόγησε η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας."Η απόλυτη ελευθερία είναι επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά, όταν κάποιος είναι μικρός πρέπει να προστατεύεται. Οι γονείς μας δεν μας προστάτεψαν", είπε η Κάρλα Μπρούνι.

Ο βιολογικός πατέρας

Και μόνο λίγο πριν από το θάνατο του Alberto Bruni Tedeschi, του επιχειρηματία που τη μεγάλωσε, ανακάλυψε ότι ο βιολογικός της πατέρας ήταν ένας άλλος άντρας, ο Maurizio Remmert. "Μπορώ να πω ότι, ο πατέρας μου μου έκανε ένα δώρο, με απάλλαξε από πολλές περίεργες ερωτήσεις που έκανα στον εαυτό μου. Μου είπε ότι δεν πρέπει να το πω στη μητέρα μου για να μην την προσβάλω. Και αυτό λέει πολλά για τη σχέση των γονιών μου. Ο βιολογικός μου πατέρας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα. Πάνω απ' όλα , απέκτησα μια εντελώς νέα αδερφή.

Ο αγαπημένπς Νικολά Σαρκοζί και η απιστία

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που, για την Κάρλα Μπρούνι, η προδοσία δεν είναι αμαρτία, ούτε τόσο σοβαρή, τουλάχιστον. Και ίσως θα ήταν ακόμη και πρόθυμη να το παραβλέψει, υπό έναν όρο. "Θα θύμωνα με μια προδοσία αλλά δεν θα έφευγα. Γεννήθηκα από μια μοιχεία και αν θεωρούσα τη μοιχεία ως αμαρτία, θα πίστευα ότι ήμουν και η ίδια αμαρτωλή. Αν ο άντρας μου ερωτευόταν κάποιαν άλλη, όμως, δεν το άντεχα. Θα τον σκότωνα. Θα του έκοβα το λαιμό, μετά θα πήγαινα στη φυλακή για λίγα μόνο χρόνια και, μόλις έβγαινα έξω, θα άρχιζα να είμαι μια ευτυχισμένη χήρα".

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί, πρώην πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, η Κάρλα Μπρούνι είπε επίσης: "Παντρεύτηκα μόνο όταν βεβαιώθηκα ότι θα ήταν μια μονογαμική σχέση. Ο Σαρκοζί με απάλλαξε από την αγωνία και τον φόβο μου. Τον λατρεύω, γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάποιον που μπορεί να με προστατεύσει. Τον συνάντησα σε ένα δείπνο που παρέθεσε ένας φίλος. Μου άρεσε πολύ, αλλά δεν μου άρεσε η θέση του. Με ενδιαφέρει η ανθρώπινη δύναμη, όχι η πολιτική εξουσία".

Οι πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας "Ποια είναι η σχέση σου με τη χειρουργική και την αισθητική ιατρική; η απάντηση του τοπ μόντελ ήταν: "Ο καιρός περνά, κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Ναι, μερικές φορές λυπάμαι τον εαυτό μου όταν κοιτάζω το δέρμα μου, αλλά το αφήνω να συμβεί". "Από πολύ μικρή έχω κάνει πολλές θεραπείες. Κάνω θεραπείες με βλαστοκύτταρα και νιώθω ότι βοηθούν το δέρμα μου. Μετάέχω κάνει πολλές θεραπείες laser, peeling αλλά όχι πολλά ενέσιμα γιατί το πρόσωπο έχει την τάση να γεμίζει και να κατεβαίνει και αυτό δεν έχει ωραίο αποτέλεσμα" εξομολογείται η Bruni. "Το μπότοξ, για παράδειγμα, λειαίνει το μέτωπο αλλά μετά από λίγο βρίσκω ότι δίνει ένα ελαφρώς περίεργο σχήμα. Μερικές φορές το έχω κάνει αλλά δεν το κάνω πάντα".

Η αγαπημένη της αδελφή Valeria Bruni Tedeschi

Η αδερφή της Κάρλα Μπρούνι, την 59χρονη Valeria Bruni Tedeschi, ηθοποιός και σκηνοθέτης, παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στη ζωή της.

Όμως δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που την εκπροσωπεί στις ταινίες του. "Αγαπώ την αδερφή μου, αλλά κάνει μόνο ταινίες εμπνευσμένες από την οικογένειά μου. Επίσης θύμωσα όταν ανέθεσε στην (υπέροχη) Valeria Golino τον ρόλο της "μικρότερης" αδερφής. Δεν είναι πάντα εύκολο να δεις τον εαυτό σου να χρησιμοποιείται. Όταν χρησιμοποιώ ανθρώπους, προσέχω πολύ. Σε εκείνη την ταινία, με ενόχλησε το γεγονός ότι η Valeria Golino ήταν μεθυσμένη στην ταινία και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ήμουν εγώ".

Το αλκοόλ

Από την άλλη, η Carla Bruni έχει μια πολύ λεπτή σχέση με το αλκοόλ: "Έχω σχεδόν σταματήσει να πίνω. Έχω την τάση να εξαρτώμαι από τα πάντα: ζάχαρη, τσιγάρο, αλκοόλ. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να πιουν ένα ποτήρι κρασί και τέλος. Μόλις ήπια μια γουλιά από το πρώτο ποτήρι, έχω μέσα μου ένα διαβολάκι που μου λέει να συνεχίσω, ότι είμαι καλά, ότι είμαι ωραία, να πιω το δεύτερο, μετά το τρίτο και το τέταρτος. Δεν έχω όριο, δεν έχω μέτρο".

Read Next

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι: "Πήρες Ozempic";

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα αντάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές, αφού δεν φορούσε σουτιέν.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

01 Μαϊ 2024

Πολ Όστερ:Το συγκλονιστικό βιβλίο του για την οπλοκατοχή και το οικογενειακό δράμα που κρύβεται από πίσω

Ο σπουδαίος συγγραφέας Πολ Όστερ προσπαθεί να εξηγήσει ένα αμιγώς αμερικανικό φαινόμενο, που κρύβει και ένα οικογενειακό δράμα.

01 Μαϊ 2024

O Κιάνου Ριβς φιλά (ξανά) την σύντροφό του με ανοιχτά μάτια - Μήπως είναι το νέο dating trend;

Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί του ηθοποιού Keanu Reeves στη σύντροφό του Alexandra Grand.

01 Μαϊ 2024

"Αγκαλιά μου": Η Ελένη Ράντου σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου