ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Σκάρλετ Γιόχανσον βγήκαν... συγγενείς

H σειρά του PBS Finding Your Roots επιφύλαξε εκπλήξεις για τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Μάικλ Ντάγκλας ανακάλυψε ότι έχει μια μακρινή συγγενή στο Χόλιγουντ που δεν είναι άλλη από τη Σκάρλετ Γιόχανσον!

Στη σειρά του PBS Finding Your Roots, ο παρουσιαστής Χένρι Γκέιτς αποκάλυψε ότι η ηθοποιός είναι "ξαδέρφη DNA" του Ντάγκλας, 79 ετών.

"Αστειεύεστε;" ρώτησε εμφανώς σοκαρισμένος ο Ντάγκλας στην εκπομπή. "Ω, αυτό είναι καταπληκτικό. Εντάξει. Αυτό είναι φοβερό. Αυτό είναι τόσο τέλειο".

Σύμφωνα με τον Γκέιτς και το "βιβλίο της ζωής" του που περιέχει έρευνα από επαγγελματίες γενεαλόγους, ο Ντάγκλας και η Γιόχανσον, 39 ετών, "μοιράζονται πανομοιότυπο σχεδόν DNA σε τέσσερα διαφορετικά χρωμοσώματα".

Το κοινό μέρος του DNA των δύο ηθοποιών "εμφανίζεται στις μητρικές γραμμές της Σκάρλετ, οι οποίες ξεκινούν από τις εβραϊκές κοινότητες της Ανατολικής Ευρώπης", εξήγησε ο Γκέιτς στον Ντάγκλας.

"Αυτό είναι απίστευτο", απάντησε ο βραβευμένος με Όσκαρ. Στη συνέχεια αστειεύτηκε: "Λοιπόν, ανυπομονώ να δω τη Σκάρλετ την επόμενη φορά!"

Η Γιόχανσον και ο Ντάγκλας εμφανίστηκαν και οι δύο στη μεγαλύτερη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, τους Εκδικητές του 2019 : Endgame, ως Natasha Romanoff και Hank Pym, αντίστοιχα.

Ο Ντάγκλας είναι το πρώτο παιδί των ηθοποιών Κιρκ Ντάγκλάς και Νταϊάνα Χιλ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του ήταν Ρώσοι Εβραίοι που μετανάστευσαν στην Αμερική. Ο πρωταγωνιστής της μεθόδου Kominsky, ο οποίος έχει τρία παιδιά, είναι παντρεμένος με την Ουαλή ηθοποιό Κάθριν Ζέτα Τζόουνς από το 2000.

Το Finding Your Roots έχει αποκαλύψει από το 2012 γενεαλογικές εκπλήξεις για διάφορα δημόσια πρόσωπα. Ανάμεσα στις πολλές ανακαλύψεις της σειράς ήταν ο Έντουαρντ Νόρτον που έμαθε ότι αυτός και η Τζούλια Ρόμπερτς είναι "γενετικά ξαδέρφια", η Κέρι Ουάσινγκτον που συνειδητοποίησε ότι συνελήφθη από δωρητή σπέρματος, ο Μπομπ Όντενκιρκ που ανακάλυψε δεσμούς με τον βασιλιά Κάρολο και τον Νέιθαν Λέιν και η Βαιόλα Ντέιβις που ανακάλυψε ότι έχει συγγένεια με την Ανίτα Χιλ.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.