ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νένα Μεντή: "Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του άνδρα μου, όταν πέθανε"

"Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα. Κουνήθηκα…"

Η Νένα Μεντή βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στο "Στούντιο 4". Μεταξύ άλλων η ταλαντούχα εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως βίωσε τη σκοτεινή περίοδο μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου ενώ αποκάλυψε ότι ο πρώτος της σύζυγος με τον οποίο ήταν παντρεμένοι επί δέκα χρόνια, πέθανε σε ηλικία 34 ετών.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε: "Ήταν πολύ ωραίος ηθοποιός. Πέθανε 34 χρονών. Έχω ζήσει πολλά. Ήμασταν 10 χρόνια παντρεμένοι. Μεγάλο χαστούκι. Το χαστούκι δεν είναι τίποτα. Πέθανε πρώτα ο πατέρας μου, που τον λάτρευα και μετά από λίγα χρόνια ο άντρας μου. Πολύ ξαφνικά και οι δύο από το ίδιο πράγμα, καρδιά".

Νένα Μεντή: "Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του άνδρα μου, όταν πέθανε"

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: "Τότε ήταν τρέλα. Νομίζω ότι για ένα διάστημα… έφυγε και δεν ξέρω πώς το μάζεψα. Κάποιοι φίλοι μου με βοήθησαν. Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του. Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα. Κουνήθηκα…"

Για τον δεύτερο σύντροφό της

Η Νένα Μεντή μίλησε αργότερα, για τον δεύτερο σύντροφό της, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί. "Είναι άλλος χαρακτήρας από μένα, δεν μιλάει πολύ. Ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένα σπάνιο είδος, από αυτούς που λέω "τελειώνουν τα καλούπια”. Καμία σχέση με εμένα, εγώ μπροστά του δεν υπάρχω, δεν είμαι τίποτα, δεν εννοώ σαν ηθοποιός, σαν προσωπικότητα. Πολύ καθαρό πράγμα, μασίφ. Έχεις την απόλυτη συναισθηματική σιγουριά", είπε χαρακτηριστικά.

Για τις "Τρεις Χάριτες"

Στις "Τρεις Χάριτες" διεκδίκησε παραπάνω λεφτά την κατάλληλη στιγμή: "Δεν πήρα πολλά λεφτά στην πρώτη χρονιά της σειράς αλλά στη δεύτερη, τα ζήτησα και τα πήρα. Στον πρώτο χρόνο δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου, μου έδωσαν ένα ποσό και είπα εντάξει, στον δεύτερο χρόνο όμως με ήξερε όλη Ελλάδα. Πήγα στο καμαρίνι και είπα στη Φρόσω Ράλλη "Τώρα με ξέρει και η μαμά μου και η γιαγιά και όλοι, τι παραπάνω μπορείς;", της είπα και μου το έδωσε. Εγώ ήμουν η πιο άγνωστη από τις τρεις και η πιο νοστιμοτέτοια, πούλαγε λοιπόν. Εγώ ήμουν αυτή που γκομένιζε, ήμουν για λίγο και η φωνή της λογικής".

Embed code

Πολλές ηθοποιοί της γενιάς της έχουν φύγει από τη ζωή όπως η Μίνα Αδαμάκη καιν η Ντίνα Κώνστα. "Έχουν φύγει τα καλούπια που δεν ξαναγίνονται" σχολίασε η Νένα Μεντή.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.