ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

ΗΠΑ: Σιαμαίες αδερφές παντρεύονται και σκέφτονται να γίνουν μητέρες

Η Abby Hensel, 34 ετών σήμερα, από τη Μινεσότα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Josh Bowling, 33 ετών.

Μια Αμερικανίδα δασκάλα που έγινε διάσημη σε μια τηλεοπτική σειρά ριάλιτι με τη σιαμαία αδερφή της βάζει τώρα στόχο τη μητρότητα, αφού αποκαλύφθηκε ότι παντρεύτηκε κρυφά πριν από τρία χρόνια.

Η Abby Hensel, 34 ετών σήμερα, από τη Μινεσότα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Josh Bowling, 33 ετών, νοσηλευτή και βετεράνο του στρατού το 2021, σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία που εξασφάλισε το TODAY.

Η Abby και η αδελφή της Brittany, ένα από τα ελάχιστα δίδυμα αδέρφια στην ιστορία που επέζησαν από τη βρεφική ηλικία, έγιναν διάσημες 28 χρόνια αφότου καθήλωσαν τον κόσμο με μια εμφάνισή τους στην Oprah.

Σε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε όταν τα κορίτσια ήταν έφηβες, η μητέρα τους δήλωσε ότι επιθυμούσαν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά μια μέρα, εξηγώντας: "Αυτό είναι πιθανώς κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει, επειδή αυτά τα όργανα λειτουργούν γι' αυτές".

'Ναι, θα γίνουμε μαμάδες', συμφώνησε η Brittany.

Η Abbey συμφώνησε λέγοντας: "Ναι, θα γίνουμε μαμάδες μια μέρα, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε ακόμα για το πώς θα λειτουργήσει".

Το ζευγάρι μπορεί να τρώει, να γράφει και να ολοκληρώνει εργασίες ξεχωριστά το ένα από το άλλο, αλλά μοιράζεται ένα ενιαίο σώμα και από τη μέση και κάτω όλα τα όργανά του, συμπεριλαμβανομένων του εντέρου, της ουροδόχου κύστης και των αναπαραγωγικών οργάνων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συλλάβουν ένα παιδί με τον συμβατικό τρόπο, αλλά δεν είναι σαφές ποιος θα είναι νομικά η μητέρα του παιδιού.

Σε άλλη συνέντευξη, η Brittany επανέλαβε την επιθυμία τους να αποκτήσουν τις δικές τους οικογένειες, λέγοντας: "Όλος ο κόσμος δεν χρειάζεται να ξέρει με ποιον βγαίνουμε, τι κάνουμε και πότε θα το κάνουμε. Αλλά πιστέψτε με, είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι".

Η Abby πρόσθεσε: "Ναι, θα γίνουμε μαμάδες μια μέρα, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε ακόμα για το πώς θα γίνει αυτό".

Ενώ η ομώνυμη εκπομπή τους στο TLC, η οποία κατέγραφε τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής τους, όπως η αποφοίτηση από το λύκειο και το κυνήγι εργασίας, η σχέση της Abby με τον Josh, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, παρέμενε μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι τώρα, με τα δίδυμα να ζουν μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία 10 χρόνια.

"Ο κόσμος είναι περίεργος για εμάς από τότε που γεννηθήκαμε, για προφανείς λόγους", είπαν οι δίδυμες στο πρώτο επεισόδιο της σειράς τους, σύμφωνα με το ABC News. 'Αλλά οι γονείς μας δεν μας άφησαν ποτέ να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως δικαιολογία. Μας μεγάλωσαν για να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι θέλαμε να κάνουμε'.

Σε συνέντευξή του στο Time το 2001, ο πατέρας των διδύμων, Mike, είπε ότι οι κόρες του είχαν ήδη τότε ρωτήσει για το αν θα έβρισκαν κάποτε σύζυγο.

Γνωρίζοντας ότι και άλλες σιαμαίες δίδυμες έχουν παντρευτεί, εξήγησε, γιατί όχι; 'Είναι όμορφα κορίτσια. Είναι πνευματώδεις. Έχουν τα πάντα, εκτός από το ότι είναι μαζί", πρόσθεσε.

Στο λογαριασμό τους στο TikTok @abbyandbrittanyhensel, δημοσιεύτηκε πρόσφατα ένα κλιπ που δείχνει την ημέρα του γάμου της Abby - και ένας λογαριασμός στο Facebook με τίτλο Britt And Abby παρουσίασε επίσης μια φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Ένα βίντεο που πιστεύεται ότι καταγράφηκε από έναν από τους καλεσμένους τους και μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τα δίδυμα και τον γαμπρό να απολαμβάνουν έναν χορό κατά τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας.

Ένα άλλο έδειχνε την κόρη του Josh να φοράει ένα φλοράλ φόρεμα παράνυμφου και να περπατάει στο διάδρομο, κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε: "Μπαμπά... Έρχεται η νύφη σου".

Πιθανότατα ο πατέρας του ενός παιδιού, ο οποίος εργάζεται με ασθενείς σε ξενώνα, και τα δίδυμα ζουν μαζί, με τη σελίδα του Josh στο Facebook να δείχνει την οικογένεια -συμπεριλαμβανομένης της μικρής του κόρης- να απολαμβάνει πεζοπορίες στη φύση, παγωτά και να ντύνεται για τις Απόκριες.

Τα δίδυμα, που έχουν τα δικά τους πιστοποιητικά γέννησης και διαβατήρια, μεγάλωσαν χριστιανικά από τους γονείς τους, μια νοσοκόμα και έναν ξυλουργό.

Η Abby και η Brittany είναι τώρα καθηγήτριες μαθηματικών της πέμπτης τάξης σε δημοτικό σχολείο στο New Brighton της Μινεσότα, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Τα κορίτσια γοήτευσαν για πρώτη φορά τον κόσμο το 1996, όταν εμφανίστηκαν στο The Oprah Winfrey Show και στο εξώφυλλο του περιοδικού Life.

Στη συνέχεια έζησαν μια ήσυχη, φυσιολογική ζωή με την οικογένειά τους, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι που συμφώνησαν να εμφανιστούν σε ένα ντοκιμαντέρ για το TLC όταν έγιναν 16 ετών.

Όταν τα δίδυμα Hensel γεννήθηκαν στις 7 Μαρτίου 1990, οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς τους Patty και Mike ότι ήταν απίθανο να επιβιώσουν τη νύχτα. Αλλά αυτή η πρόβλεψη επρόκειτο να αποδειχθεί εντελώς λανθασμένη.

Επίσης, εξέπληξαν τους γιατρούς με τον εκπληκτικό συντονισμό τους ενώ έπαιζαν πιάνο και αθλούνταν. Καθένας τους έχει τον έλεγχο της μιας πλευράς του σώματος, με την Abby να ελέγχει τη δεξιά πλευρά και την Brittany την αριστερή, σύμφωνα με το BBC.

'Όταν πρόκειται για αποφάσεις, υπάρχουν συμβιβασμοί που πρέπει να κάνουμε', δήλωσε η Abby όταν συζητούσε για τον συντονισμό των διδύμων στην εκπομπή τους. 'Συζητάμε. Θέλουμε να το δουλέψουμε έτσι ώστε η καθεμία από εμάς να είναι ευχαριστημένη και να βρούμε τη χρυσή τομή'.

Πηγή: The Daily Mail

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"