ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντοκιμαντέρ για τον κωμικό, σταρ του Χόλιγουντ, θεατρικό συγγραφέα και μουσικό Στιβ Μάρτιν

Stand-up κωμικός, αστέρας του Χόλιγουντ, θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος, μουσικός της bluegrass και πιο πρόσφατα, συνδημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς "Only Murders in the Building"! Τι άλλο να πει κανείς; Η καριέρα του Μάρτιν τα έχει όλα!

Ντοκιμαντέρ αποτελούμενο από δύο μέρη για τον Στιβ Μάρτιν, το πρώτο ένα αρχειακό ταξίδι στην αρχή της καριέρας του στη stand-up κωμωδία και το δεύτερη, μια αληθινή εξέταση του κωμικού που έχει δεχθεί εγκώμια κατά την αναζήτηση της προσωπικής ολοκλήρωσης κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 29 Μαρτίου.

"Ο ίδιος ο Στιβ Μάρτιν χώρισε την καριέρα του σε ξεχωριστά κεφάλαια, καθένα από τα οποία θα μπορούσε να υποστηρίξει μία ταινία - stand-up κωμικός, αστέρας του Χόλιγουντ, θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος, μουσικός της bluegrass και πιο πρόσφατα, συνδημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς "Only Murders in the Building"" αναφέρει το Variety.

Ντοκιμαντέρ για τον κωμικό, σταρ του Χόλιγουντ, θεατρικό συγγραφέα και μουσικό Στιβ Μάρτιν

splash news ideal

"Απλώς αισθανόμουν ότι είναι δύο ταινίες, οπότε άρχισα κυριολεκτικά να γυρίζω δύο διαφορετικές ταινίες" εξήγησε ο Μόργκαν Νέβιλ σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ "Steve! (Martin): Α documentary in 2 pieces" και θαυμαστής του Στιβ Μάρτιν στο Vanity Fair.

"Είχε διαφορετικούς μοντέρ που εργάζονταν στα δύο μέρη, στους οποίους δεν επιτρεπόταν να αξιολογήσουν ο ένας το έργο του άλλου. Το ίδιο και για τους συνθέτες, τους γραφίστες και άλλα συνεργεία. Ο στόχος, που εκτελέστηκε απρόσκοπτα, ήταν να δημιουργηθούν δύο ταινίες που θα μπορούσαν να προβληθούν με τη σειρά ή τη μία χωρίς την άλλη — αλλά μαζί, να ολοκληρώσουν μια μοναδική εικόνα ενός μοναδικού καλλιτέχνη" τονίζει το Vanity Fair.

Ο σκηνοθέτης και η ομάδα του άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι του Μάρτιν για προσωπικά αντικείμενα και έργα τέχνης. Συνολικά σάρωσαν 5.000 σελίδες υλικού -περιοδικά, φωτογραφίες, γραπτά που αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος του "Steve!".

Οι άνθρωποι συμμετέχουν σε ντοκιμαντέρ για κάθε είδους λόγους. Ο Μάρτιν όμως μπορεί να είναι μοναδικός στο να κάνει μια ταινία για τη ζωή του με την οδηγία: "Δείτε αν μπορείτε να βγάλετε νόημα απ’ όλο αυτό", είπε ο σκηνοθέτης.

"Θα πω κάτι πολύ άσεμνο: Έχω μια σεμνότητα για την καριέρα μου" λέει ο Μάρτιν γελώντας σε στιγμιότυπο του ντοκιμαντέρ. "Το ότι κάνεις πολλά πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι καλά. Ξέρω ότι ο χρόνος αξιολογεί τα πράγματα. Επομένως, δεν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να σταθώ για να αξιολογήσω τις προσπάθειές μου. Αλλά ένας ξένος μπορεί να το καταλάβει" τονίζει.

Στιβ Μάρτιν είναι μια από τις πιο αγαπημένες και αινιγματικές φιγούρες στον χώρο της ψυχαγωγίας. Το "Steve! (Martin)" ένα ντοκιμαντέρ σε 2 μέρη βυθίζεται στην εξαιρετική ιστορία του από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες, με πλάνα που δεν έχουν προβληθεί ξανά και χωρίς επεξεργασία εικόνες για τις προσωπικές και επαγγελματικές δοκιμασίες και τους θριάμβους του Στιβ. Το πρώτο μέρος, με τίτλο "Then" εξιστορεί τους πρώιμους αγώνες και την άνοδο του Στιβ Μάρτιν που έφερε την επανάσταση στη standup κωμωδία προτού την εγκαταλείψει στα 35 του. Το "Now" επικεντρώνεται στο σήμερα, με τον Στιβ Μάρτιν στα χρυσά χρόνια της καριέρας του να ανακαλύπτει τη μεταμόρφωση που οδήγησε στην ευτυχία στην τέχνη του και την προσωπική ζωή" αναφέρεται στην επίσημη περίληψη.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.