ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλιβερ Χάντσον: "Η μαμά μου δούλευε και έλειπε ή είχε νέους φίλους που δεν μου άρεσαν πραγματικά" είπε για την Γκόλντι Χόουν

Ένα πρόγραμμα ψυχικής υγείας στάθηκε αφορμή να ανακαλύψει περισσότερα ο Όλιβερ για το πώς αισθάνεται για τη μητέρα του Γκόλντι Χόουν.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast "Sibling Revelry" του Όλιβερ Χάντσον, το οποίο παρουσιάζουν μαζί με την αδελφή του Κέιτ Χάντσον, ο ηθοποιός μίλησε για την παιδική του ηλικία. Αφορμή στάθηκε ένα εργαστήρι ψυχικής υγείας του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Hoffman, το οποίο περιέγραψε ως "ξεπακετάρισμα των μοτίβων που σου έχουν επιβληθεί από τους γονείς σου και στη συνέχεια και από τους θετούς γονείς".

"Πήγα εκεί πιστεύοντας ότι όλα θα αφορούσαν τον πατέρα μου και στη συνέχεια [τον Kurt Russell], τον πατριό μου που με μεγάλωσε, αλλά όποια κι αν ήταν αυτή η σχέση, και στη συνέχεια τον πατέρα μου που δεν ήταν εκεί", δήλωσε ο 47χρονος Oliver. "Η μητέρα μου θα ήταν εύκολη υπόθεση, επειδή ήταν πάντα η σταθερά στη ζωή μου. Ανατράπηκε τελείως: η μητέρα μου ήταν αυτή που αναφέρθηκε περισσότερο, η μητέρα μου ήταν αυτή που αποτέλεσε σχεδόν το μεγαλύτερο τραύμα για μένα, το οποίο είναι ενδιαφέρον".

Η Χόουν, 78 ετών σήμερα, έχει τον Όλιβερ και την Κέιτ με τον πρώην σύζυγό της Μπιλ Χάντσον, όμως τα παιδιά μεγάλωσαν κυρίως με τον Ράσελ, 73 ετών, με τον οποίο είναι μαζί από το 1983, χωρίς μάλιστα να έχουν παντρευτεί ποτέ.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του podcast, ο Όλιβερ είπε ότι είχε περισσότερα να πει όσον αφορά τη σχέση του με τη μητέρα του λόγω του πόσο παρούσα ήταν στη ζωή του, σε αντίθεση με τον εν διαστάσει πατέρα του, με τον οποίο η Γκόλντι ήταν παντρεμένη από το 1976 έως το 1982.

"Έτσι ένιωθα απροστάτευτος κατά καιρούς- δούλευε και έλειπε ή είχε νέους φίλους που δεν μου άρεσαν πραγματικά. Ζούσε τη ζωή της και ήταν μια καταπληκτική μητέρα", είπε. "Αυτή ήταν η δική μου αντίληψη ως παιδί που δεν είχε πατέρα και που χρειαζόταν να είναι εκεί, και απλά δεν ήταν μερικές φορές".

Ο Όλιβερ είπε για τη μητέρα του πως "το όνομά της αναφέρθηκε πολύ περισσότερο από τον πατέρα μου" κατά τη διάρκεια του μαθήματος και σημείωσε ότι ενώ ο πατέρας του Μπιλ δεν ήταν συχνά παρών στη ζωή του, "όταν ήμουν μαζί του, ήταν απίστευτο".

"Μου έδινε σημασία, παίζαμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ήμασταν στην παραλία, μου έμαθε πώς να ψαρεύω", θυμάται όταν περνούσε χρόνο με τον Μπιλ, μουσικό και ηθοποιό. "Ήταν τόσο παρών, αλλά δεν ήταν ποτέ εκεί, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Οπότε ήταν πραγματικά μια αλλαγή για το πώς βλέπω τα πράγματα".

Το 2018, ο Όλιβερ μοιράστηκε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Larry King Now ότι αυτός και ο Μπιλ, 74 ετών πλέον, επικοινωνούσαν μεταξύ τους για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του podcast, ο Όλιβερ πρόσθεσε ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων του Hoffman Institute τον βοήθησε να νιώσει συμπόνια και για τους δύο γονείς του, επειδή "συνειδητοποιείς ότι το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν τις μ* που πέρασαν με τους γονείς τους".

"Η συγχώρεση του πατέρα μου ήταν τεράστια γιατί ο πατέρας του τον άφησε όταν ήταν 5 ετών στη μέση της νύχτας - έφυγε, καταλαβαίνετε; Ο πατέρας μου δεν έκανε ακριβώς αυτό, αλλά ουσιαστικά, την έκανε", είπε σε άλλο σημείο του podcast.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

ΗΠΑ: Το ζεύγος Ομπάμα στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την Προεδρία της χώρας

Όλα όσα είπαν στην Αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών.

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.