ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο - το επίσημο βίντεο από το παλάτι

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της χημειοθεραπείας.

κειτ

Σε μια δήλωση που καταγράφηκε στο Windsor από το BBC, η Kate Middleton είπε ότι η κατάστασή της ανακαλύφθηκε μετά από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο. Μετά από εβδομάδες εικασιών για την υγεία της, η Kate Middleton είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, χρειάζονταν χρόνο για να εξηγήσουν την κατάσταση στα τρία παιδιά τους, τον George, 10, τη Charlotte, 8 και τον Louis, πέντε ετών.

"Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας", είπε.

"Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει".

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, είχε εισαχθεί στην κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου για σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Εκείνη την εποχή, το παλάτι αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τι νοσηλευόταν η Κάθριν, αλλά είπε ότι η κατάσταση δεν ήταν καρκινική. Η πριγκίπισσα είπε ότι μόνο μετά τη χειρουργική επέμβαση βρέθηκε ο καρκίνος. Ο βασιλιάς νοσηλεύεται επίσης για καρκίνο.

Στη δήλωσή της – που ηχογραφήθηκε την Τετάρτη και δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή, και η οποία ξεκίνησε με ευχαριστήρια λόγια για όσους είχαν στείλει μηνύματα υποστήριξης – η πριγκίπισσα είπε ότι ένιωθε καλά και "γίνονταν πιο δυνατή κάθε μέρα".

Είπε: "Ήταν απίστευτα δύσκολοι δύο μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. "Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα βρίσκομαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας".

Η Kate Middleton είπε ότι ήταν σε θέση να καθησυχάσει τα παιδιά της ότι θα αναρρώσει από τη διάγνωσή της. "Όπως τους έχω πει. Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου", είπε. "Το να έχω τον William δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας".

Το ζευγάρι έχει υπομείνει εβδομάδες φημών για την κατάσταση της πριγκίπισσας. Οι εικασίες τροφοδοτήθηκαν μόνο όταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας που κυκλοφόρησε μετά την επέμβαση στην κοιλιά της πριν από δύο μήνες ανακλήθηκε από μερικά από τα μεγαλύτερα πρακτορεία φωτογραφίας στον κόσμο, λόγω ισχυρισμών ότι είχε παραποιηθεί. Αμέσως μετά ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη "σύγχυση" και είπε ότι ήταν υπεύθυνη για την ψηφιακή επεξεργασία της οικογενειακής φωτογραφίας για την Ημέρα της Μητέρας. Η ίδια ζήτησε στο βίντεο που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή χρόνο και χώρο για να ολοκληρώσει τη θεραπεία της και είπε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα.

Είπε: "Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν μπορέσω, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάκαμψη.

"Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους όσους αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε όποια μορφή κι αν είναι, μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι."

Το παλάτι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του καρκίνου. Τον Ιανουάριο, αποκαλύφθηκε ότι ο βασιλιάς είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε ηλικία 75 ετών μετά από θεραπεία στην κλινική του Λονδίνου για μια καλοήθη διόγκωση προστάτη. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν πει ότι ο βασιλιάς δεν έχει καρκίνο του προστάτη, αλλά οι βοηθοί του δεν έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Read Next

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.