ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ευγενία Μανωλίδου: "Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου με τον Άδωνι"

Η 49χρονη συνθέτρια εξήγησε πώς έγινε η πρόταση γάμου και έαν τα παιδιά της τον " δέχτηκαν" αμέσως ως σύντροφο της μητέρας τους.

μανωλιδου_αδωνις ndp

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω" και μίλησαν για όλα. Το ζευγάρι αποκάλυψε άγνωστα κομμάτια της σχέσης τους, ενώ αναφέρθηκε σε επαγγελματικές και προσωπικές τους στιγμές.

"Ο Άδωνις δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πολιτικός. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχα σχέση με την πολιτική. Από τη στιγμή που πολιτεύτηκε και είχε αυτή την ανοδική πορεία, η ζωή μας άλλαξε. Εμείς στηρίζουμε την επιλογή του, εφόσον βλέπουμε ότι αυτό που κάνει το αγαπά πολύ, και το κάνει καλά…Είναι συγκρουσιακός. Μέσα στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε για τα πολιτικά, έχουμε ανάγκη αποσυμπίεσης και οι δυο… Υπάρχουν στιγμές που έχουμε έρθει στα όριά μας, όμως μέσα στα χρόνια έχουμε μάθει να το διαχειριζόμαστε", εξήγησε η 49χρονη παρουσιάστρια.

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε όσους κρίνουν την " έντονη" προσωπικότητά του και την φωνή του. "Ό,τι βλέπετε να συμβαίνει με ένταση σε εμένα, μου περνά στο επόμενο δευτερόλεπτο. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι καβγατζής, η φωνή μου είναι λίγο εκνευριστική. Όλα αυτά που βλέπετε είναι ψέματα, στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου συγκρουσιακός, μάλλον συμβιβάζομαι. Τα παιδιά με κάνουν ό,τι θέλουν. Το πάνω χέρι έχει η Ευγενία, κι ευτυχώς εκείνη είναι αυστηρή με τα παιδιά και βάζει όρια, γιατί εγώ με τα όρια δε τα πάω πολύ καλά… Μου είναι εύκολο λοιπόν, όποια ένταση και πολιτική σύγκρουση έχω, να την αφήσω εκτός σπιτιού", είπε και πρόσθεσε:

"Φωνάζω κυρίως όταν παίζω πρέφα με τους φίλους μου…Η Ευγενία, η πολιτική δεν είναι το αγαπημένο της πεδίο, αν της έλεγα ότι θα εγκαταλείψω την πολιτική θα χαιρόταν πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ υποστηρικτική, εξαιρετική μητέρα. Τη θαμάζω. Όταν τη γνώρισα την ερωτεύτηκα για την ομορφιά της, αλλά σήμερα τη θαυμάζω για όσα έχει καταφέρει".

Η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου και εάν τα παιδιά της τον δέχτηκαν.

"Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου τόνισε: "Δεν έγινε ακριβώς πρόταση γάμου, ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ο γάμος ήρθε αρκετά χρόνια μετά. Για μένα τα πράγματα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Ήθελα να προχωρήσω με τη δουλειά μου, είχα τα θέματα με τον πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου ήταν πάρα πολύ μικρά. Με τον Άδωνι συζητούσαμε πολύ, είχαμε κοινές προσλαμβάνουσες, ήμασταν και πολύ κοντά στην ηλικία… Γενικότερα ήταν πολύ καλή παρέα. To ένα έφερε το άλλο. Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάποια άλλη σχέση και σίγουρα όχι σοβαρή σχέση. Και τα παιδιά τον αγάπησαν πολύ και ήταν και ο ίδιος πολύ δοτικός… Δεν έγινε τίποτα ξαφνικά και απρόβλεπτα".

Ευγενία Μανωλίδου: "Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου με τον Άδωνι"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.