ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

32χρονη μητέρα άφησε το 16 μηνών βρέφος να πεθάνει από ασιτία

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε η 32χρονη εγκληματίας.

Η Kristel Candelario, 32 ετών, ήρθε αντιμέτωπη με τον νόμο, όταν η 16 μηνών κόρη της Jailyn βρέθηκε νεκρή, αφού έμεινε χωρίς φαγητό για 10 ημέρες. Η αδίστακτη μητέρα που καταδικάστηκε, τελικά, σε ισόβια κάθειρξη αυτή την εβδομάδα, εθεάθη σε βίντεο από την κάμερα του σώματος της αστυνομίας να λέει στους αξιωματικούς ότι η κόρη της "έκανε εμετό" όλη την εβδομάδα τον Ιούνιο του 2023 και πως αυτό ήταν η αιτία θανάτου.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής έκρινε ότι το βρέφος είχε πεθάνει από ασιτία και σοβαρή αφυδάτωση, ενώ ένας εισαγγελέας δήλωσε ότι το θέαμα που αντίκρισε στο σπίτι θα "μείνει μαζί μου για πολλά χρόνια ακόμη".

Αν και αργότερα ομολόγησε την ενοχή της για την δολοφονία και τον κίνδυνο στον οποίο εξέθεσε το παιδί, έχει δημοσιευτεί ένα νέο βίντεο που δείχνει ότι αρχικά είπε ψέματα στους αστυνομικούς καθώς την ανέκριναν για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της. Ισχυρίστηκε ότι το μικρό παιδί "δεν δεχόταν να φάει φαγητό" με έναν αξιωματικό να τη ρωτάει: "Και πώς ήταν την Τετάρτη και την Πέμπτη;", και εκείνη να απαντάει:"Αρνήθηκε, ίσως επειδή δεν έτρωγε δύο μέρες πριν", πριν σηκώσει τους ώμους της για να προσποιηθεί τη σύγχυση. "Αλλά γι' αυτό τρόμαξα, γιατί λέω, ω Θεέ μου, πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο γιατί δεν τρώει τίποτα", ανέφερε μεταξύ άλλων η Kristel Candelario, η οποία εγκατέλειψε μόνο του για 10 ολόκληρες ημέρες το 16 μηνών βρέφος.

Μετά από 10 μέρες ηλιοθεραπείας στην παραλία και απολαμβάνοντας τα τοπικά αξιοθέατα, η Kristel Candelario επέστρεψε στο σπίτι της στις 16 Ιουνίου για να βρει την κόρη της νεκρή. Οι παραϊατρικοί υπάλληλοι και η αστυνομία του Κλίβελαντ διαπίστωσαν τον τραγικό θάνατο του ενός έτους και οι εισαγγελείς είπαν ότι το παιδί ανακαλύφθηκε "σε ένα λερωμένο σεντόνι με ούρα και περιττώματα και με λερωμένες κουβέρτες". Ο εισαγγελέας της κομητείας Cuyahoga Michael O'Malley, ανακοινώνοντας την απόφασή του τον Φεβρουάριο, είπε: "Αυτή η υπόθεση είναι μία από αυτές τις πραγματικά αδιανόητες υποθέσεις που θα κολλήσουν στο μυαλό μου για πολλά χρόνια ακόμα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.