ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιάννης Πλούταρχος: Με την σύζυγό του, Μάρια, σε σπάνια βραδινή έξοδο

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ο Γιάννης Πλούταρχος.

γιαννης_πλουταρχος ndp

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους διασημότερους έλληνες τραγουδιστές που φημίζεται όχι μόνο για την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του στο ελληνικό πεντάγραμμο, αλλά και για την οικογενειακή ευδαιμονία.

Με την σύζυγό του Μαρία έχουν αποκτήσει 5 παιδιά και σε κάθε ευκαιρία την ευχαριστεί για την στήριξη και την αφοσίωση που του έχει δείξει. Είναι λίγα τα πράγματα που γνωρίζουμε για την γυναίκα του επιτυχημένου τραγουδιστή, αφού αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, ωστόσο, ο φωτογραφικός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, Votanikos, όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο 53χρονος ερμηνευτής επέλεξε ένα total black look, παρόμοια και η σύζυγός του Μαρία, ενώ ανέβηκε και επί σκηνής και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι, ιδιαίτερα επιλεκτικός με τις κοσμικές εμφανίσεις του, ενώ η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περιορισμένη, αφού μοιράζεται κυρίως τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Η παρακάτω ανάρτηση είναι από τις ελάχιστες που έχει δημοσιεύσει και δείχνει την σύζυγό του, Μαρία, μαζί με τα παιδιά τους σε ένα στούντιο ηχογράφησης.

Για την σύζυγό του και την σχέση τους έχει δηλώσει: "Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί. Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντού και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα", είπε και πρόσθεσε:

"Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο. Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά "θέλω" σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!