ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Νικόλ Κίντμαν πιο σέξι από ποτέ στον φακό του Μάριο Σορέντι- και σε πόζα από το Βασικό Ένστικτο

'Έχω μια πολύ γεμάτη ζωή με ανθρώπους που αγαπώ" λέει στη συνέντευξη της στο περιοδικό Elle.

Το παραμυθένιο σύνολο της Νικόλ Κίντμαν στις Κάννες και η τούλινη φούστα του ονείρου

Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους "Impact" του ELLE Απριλίου 2024, εντυπωσιάζοντας με μια σειρά από σέξι εμφανίσεις, ενώ μιλά επίσης για τις "βαθιά προσωπικές σχέσεις" της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 56 ετών, ποζάρει για μία λήψη με εσώρουχα Dolce & Gabbana αξίας 1.500 λιρών, ξαπλωμένη σαγηνευτικά πάνω σε έναν καθρέφτη.

Σε μια άλλη φωτογραφία τη βλέπουμε σε μια πόζα του Basic Instinct, αλλά ντυμένη με ένα ντραπέ φόρεμα Loewe αξίας 5.900 λιρών, καθώς ποζάρει στον διάσημο φωτογράφο Μάριο Σορέντι.

Στη συνοδευτική συνέντευξη η Νικόλ μιλάει για τις σχέσεις της. 'Έχω μια πολύ γεμάτη ζωή με ανθρώπους που αγαπώ', σημείωσε. 'Μεγαλώνω κόρες. Είμαι σύζυγος, είμαι η καλύτερη φίλη. Είμαι αδελφή, είμαι θεία. Έχω βαθιά στενές σχέσεις με τους ανθρώπους".

"Και αυτό, για μένα, είναι το νόημα της ζωής - έπειται είναι να φροντίζουμε για το τι αφήνουμε πίσω μας, ποιον αφήνουμε πίσω μας και πώς το κάνουμε αυτό, και την αίσθηση του σεβασμού".

Το επόμενο πρότζεκτ της Κίντμαν είναι η σειρά Expats του Amazon, στην οποία υποδύεται μια μητέρα που εξαφανίζεται ο γιος της σε μια νυχτερινή αγορά του Χονγκ Κονγκ. Αν και ένας οδυνηρός για μια μητέρα τεσσάρων παιδιών, παραδέχτηκε ότι είναι ευγνώμων για τα μαθήματα ζωής που της δίδαξε η καριέρα της.

'Είμαι τυχερή που έχω μια δουλειά όπου μπορώ να εξερευνήσω συναισθηματικά τοπία που είναι βαριά, παράξενα, εξαιρετικά, παράξενα, όμορφα, βαθιά', είπε. 'Δεν τα αποφεύγω, εν μέρει επειδή έχω δεσμευτεί να εξετάζω τη ζωή, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να αισθάνεσαι'.

Υπάρχουν όμως και κάποιες πλευρές της δουλειάς της από τις οποίες η Νικόλ θέλει να ξεφύγει, καθώς πρόσθεσε ότι μετά από ένα λαμπερό κόκκινο χαλί στο promo trail ή ένα πάρτι μόδας θέλει πάντα να επιστρέψει σπίτι στη φούσκα της. "Μερικές φορές μού φαίνονται λίγο εξωπραγματικά. Θέλω να φύγω, να βγάλω το φόρεμά μου και να βάλω τις πιτζάμες μου. Είναι κάπως σαν το αντίθετο της Σταχτοπούτας - χαίρομαι να πάω σπίτι και να επιστρέψω στον εαυτό μου".

"Νιώθω φορτισμένη. Λέω: "Πρέπει να πάω σπίτι τώρα. Είμαι πολύ κουρασμένη. Θέλω να ζεσταθώ, να κουλουριαστώ και να νιώσω αληθινή".

Η Νικόλ ζει στο Τενεσί με τον σύζυγό της Keith Urban και τις δύο έφηβες κόρες τους Sunday και Faith, και αυτή είναι η ζωή που απολαμβάνει, συμμετέχοντας σε εκστρατείες δωρεάς για σχολεία και συμμετέχοντας σε κοινωφελή έργα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

27 Ιουλ 2024

Τελετή Έναρξης: Το φαντασμαγορικό, μεταμοντέρνο θέαμα των Γάλλων έφερε τη γιορτή μες στην πόλη- Οι καινοτομίες και η αποθέωση της Σελίν Ντιόν

Η πιο συμπεριληπτική Τελετή Έναρξης επιφύλαξε απίστευτες εκπλήξεις στους θεατές και σκόρπισε τη χαρά σε όλο το Παρίσι μετατρέποντας το σε ένα μυθικό σκηνικό. Η ιππέας, το heavy metal της Μαρίας Αντουανέτας, το Imagine και η Σελίν ψηλά, πολύ ψηλά.

Περισσότερα από

News

27 Ιουλ 2024

Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Snoop Dogg στο Παρίσι

Ενόψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

27 Ιουλ 2024

Πρίγκιπας Oυίλιαμ: Πέταξε από το βασιλικό μισθολόγιο την αδερφή της Καμίλα - Επέβλεπε τις εξοχικές κατοικίες του Δουκάτου

Η 75χρονη 'Αναμπελ 'Ελιοτ ήταν στη λίστα της βασιλικής μισθοδοσίας δύο δεκαετίες.

27 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024:Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης

Η στιγμή εισόδου των Αντετοκούνμπο - Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα.

27 Ιουλ 2024

Ελένη Πετρουλάκη: "Έχω περάσει πολλές κακιές φάσεις με το σώμα μου"

Οι 10 εξωσωματικές και οι αλλαγές στο σώμα της.

27 Ιουλ 2024

Αν Χάθαγουεϊ: Κάνει διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένεια της

Σε ποιο νησί απολαμβάνει τις διακοπές της, μαζί με διάσημο σχεδιαστή Μόδας.

27 Ιουλ 2024
26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα των Αγώνων για τους Έλληνες αθλητές

Οι 100 Έλληνες αθλητές που θα παλέψουν για μετάλλιο και οι ημέρες και ώρες που θα γίνουν τα αγωνίσματα.

26 Ιουλ 2024

ΗΠΑ: Το ζεύγος Ομπάμα στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την Προεδρία της χώρας

Όλα όσα είπαν στην Αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών.

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.