ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάντο όπως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου! Φόρεσε την "απόλυτη τάση" του Instagram

Η animal print τάση έχει κάνει το απόλυτο comeback για την Άνοιξη 2024.

νανσυ_ζαμπετογλου ndp

Το leopard print επανέρχεται στη σκηνή της μόδας τους τελευταίους μήνες και κυριαρχεί σε κάθε σύνολο της ροής του Instagram. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εμφανίστηκε με το πιο "in" κομμάτι από το animal print trend , καθώς φόρεσε την leopard print φούστα σε maxi μήκος.

Μπορεί να το έχεις ήδη εντοπίσει σε βελούδινα statement παλτό, στα τακούνια της περσινής collection, αλλά το animal print συνεχίζεται και την άνοιξη με την leopard φούστα να είναι πρώτη στις προτιμήσεις των fashionista.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι η επόμενη στη λίστα με τις ελληνίδες celebrities που φόρεσε τo μοδάτο item. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών της με πρωταγωνιστή την leopard print φούστα.

Η leopard maxi φούστα είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή fashion items του 2024 και δεν υπάρχει σταρ που να μην την έχει υιοθετήσει στα ντυσίματά της. Φτάνει μαζί με άλλες νοσταλγικές τάσεις της σεζόν και η αισθητική είναι εμπνευσμένη από το Tumblr.

Σε ένα μοντέρνο μήκος μίντι ή maxi, αυτές οι φούστες προσφέρουν ατελείωτες επιλογές styling, και μπορείς να βρεις αναρίθμητους τρόπους με τους οποίους θα την συνδυάσεις με τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συνδύασε το μοδάτο κομμάτι με λευκό πουκάμισο και μαύρες μπότες σε κροκό υφή. Τέλος, ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι η φούστα είναι σχέδιο της επωνυμίας Ganni και την απέκτησε σε ένα ταξίδι της στη Κοπεγχάγη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.