ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντόρα Μπακογιάννη: "Τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο κακή μάνα ήμουν τότε. Το φέρνω πάρα πολύ βαρέως και έχω τρομερές τύψεις"

Η Ελληνίδα πολιτικός μιλά για τη χειρότερη στιγμή της ζωής της όταν τα παιδιά της ήταν 11 και 13 ετών και τη "νέα αρχή" με τον Ισίδωρο Κούβελο.

ντορα_μπακογιαννη ndp

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" την Ντόρα Μπακογιάννη και προχώρησαν σε μία κουβέντα εφ' όλης της υλής. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τον σύζυγό της Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε από την 17 Νοέμβρη, το πώς ήρθε στη ζωή της ο δεύτερος άνδρας της, Ισίδωρος Κούβελος, αλλά και τις ενοχές που έχει έως σήμερα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε αρχικά στην στυγερή δολοφονία του συζύγου της, Παύλο Μπακογιάννη, από την 17 Νοέμβρη.

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια. Η δολοφονία του Παύλου ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που πέρασα στη ζωή μου, όλα τα άλλα απέχουν από αυτό. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ένας άνθρωπος μπορεί να φάει 13 σφαίρες στην πλάτη και να δολοφονηθεί έτσι όπως δολοφονήθηκε ο Παύλος. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν ένας συναινετικός άνθρωπος και γι' αυτό δολοφονήθηκε, μου το είπαν στη δίκη. Ρώτησα τον Κουφοντίνα γιατί το έκανε και μου απάντησε "Ας μην είχε κάνει την εθνική συμφιλίωση". Αυτό είναι που σε τρελαίνει, σε τρλαίνουν τα πάντα" δήλωσε αρχικά.

Με εξομολογητική διάθεση, η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι διέπεται από ενοχές έως σήμερα, αφού δεν κατάφερε να στηρίξει τα παιδιά της σε εκείνη την σκοτεινή περίοδο της ζωής της.

"Τώρα, βλέποντας πίσω, αντιλαμβάνομαι πόσο κακή μάνα ήμουν εκείνη την εποχή γιατί τα παιδιά μου με στήριξαν και όχι εγώ τα παιδιά μου. Δεν ήμουν σε θέση να στηρίξω τα παιδιά μου. Κάτι το οποίο το φέρνω πάρα πολύ βαρέως και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Έχω όμως τρομερές τύψεις για αυτό το πράγμα. Δεν ήμουν σε θέση, απλά δεν μπορούσα. Με στήριξε η Αλεξία και ο Κώστας, οι οποίοι ήταν τότε 13 και 11 χρονών. Στήριξαν αυτοί τη μαμά τους αντί να γίνει το σωστό που θα έπρεπε να γίνει. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου".

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για το πώς ήρθε στη ζωή της ο δεύτερος σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος.

"Εννιά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου ήρθε στη ζωή μου ο Ισίδωρος. Εννιά χρόνια δεν τολμούσε να με φλερτάρει κανείς, δεν ξέρω γιατί. Υποθέτω ότι το προφίλ της πανίσχυρης πολιτικού τρομάζει και δεύτερον γενικώς οι γυναίκες που είναι επιτυχημένες στη δουλειά τους δεν έχουν πολλές περιπτώσεις, τρομάζουν τους άντρες, το φοβούνται αυτό το μοντέλο γυναίκας οι άντρες. Έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία η γυναίκα που θα πει στον άντρα της "μωρό μου βοήθησέ να ανέβω στη μοκέτα" από τη γυναίκα που θα τα κάνει όλα μόνη της". Οπότε, δεν μπορώ να σας πω ότι είχα την ευκαιρία να πω σε πολλούς ανθρώπους "όχι", γιατί απλώς δεν εμφανίζονταν" είπε αρχικά.

"Εμφανίστηκε ο Ισίδωρος, ο οποίος ήταν θρασύτατος. Ήταν θρασύτατος γιατί μπήκε επιθετικά. Γνωριστήκαμε όταν ζήτησε από μία φίλη μου να τον φέρει στη γιορτή μου. Μου είπε η φίλη μου ότι έχει έναν φίλο που θέλει οπωσδήποτε να έρθει στη γιορτή μου και να μου ευχηθεί, στις γιορτές μου έμπαιναν και έβγαιναν 100 άτομα. Τελικά ήρθε και ξαναήρθε. Έτσι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου το οποίο είναι μεγάλη ιστορία, δεν είμαι και άνθρωπος που δεν επαίρομαι για τις μεγάλες μου επιτυχίες στη ζωή μου, δεν είχα τις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες στη ζωή μου. Αλλά, μετά ερωτεύτηκα τον Ισίδωρο, δεύτερη φορά μετά τον Παύλο -πολύ- και αποφάσισα ότι θα παντρευτώ".

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε: "Τον έρωτα αυτόν τον κατέκτησε απολύτως. Αφού πήγαμε για πρώτη φορά σε θερινό σινεμά και περπατούσαμε ο ένας στο ένα πεζοδρόμιο και ο άλλος στο άλλο για να μη μας καταλάβουν. Σκέψου, ήμουν 43 άνθρωπος και σκεφτόμουν να μη με καταλάβουν. Το σκέφτομαι σήμερα και λέω "Πόσο χαζός μπορεί να είναι ο άνθρωπος". Εγώ ήμουν αυτή".

Ντόρα Μπακογιάννη: "Τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο κακή μάνα ήμουν τότε. Το φέρνω πάρα πολύ βαρέως και έχω τρομερές τύψεις"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.