ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάρον Στόουν: "Αν κοιμόμουν με τον Μπίλι Μπάλντουιν, η ερμηνεία του θα γινόταν καλύτερη"

Και η οργισμένη απάντηση του Μπίλι Μπάλντουιν.

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε το όνομα του παραγωγού που την πίεσε στο παρελθόν να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της επειδή αυτό θα βοηθούσε, όπως φέρεται να της είπε, τη χημεία τους στην οθόνη και εκείνος θα έπαιζε καλύτερα τον ρόλο του.

Όπως αποκάλυψε η Σάρον Στόουν στο podcast του ηθοποιού, Λουί Θερού, πρόκειται για τον Ρόμπερτ Έβανς, ο οποίος ήταν παραγωγός της ταινίας "Sliver" και για τον Μπίλι Μπάλντουιν, τον αδερφό του Άλεκ Μπάλντουιν με τον οποίο η σταρ του Χόλιγουντ συμπρωταγωνίστησε στην εν λόγω ταινία το 1993.

Η αποκάλυψη της Σάρον Στόουν: "Αν κοιμόμουν μαζί του, η ερμηνεία του Μπίλι Μπάλντουιν θα γινόταν καλύτερη"

Ο Ρόμπερτ Έβανς -επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" και "The Great Gatsby"- όπως είπε "με κάλεσε στο γραφείο του. Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του '70, '80, οπότε ουσιαστικά καθόμουν στο πάτωμα, ενώ θα έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα. Και κυκλοφορούσε στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγούσε ότι εκείνος κοιμήθηκε με την Άβα Γκάρντνερ και ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί αν κοιμόμουν μαζί του, η ερμηνεία του Μπίλι Μπάλντουιν θα γινόταν καλύτερη. Και χρειαζόμασταν να βελτιωθεί ο Μπίλι στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα".

Και συνεχίζει: "Αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία. Για τον Ρόμπερτ Έβανς, το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη, και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να κάνω σεξ μαζί του για να γίνουν όλα σωστά. Το πραγματικό πρόβλημα για τον Ρόμπερτ Έβανςήταν ότι ήμουν τόσο στενόμυαλη".

Και οι δηλώσεις του Μπίλι Μπάλντουιν

Ωστόσο η "καυτή" αποκάλυψη έκανε έξαλλο τον Μπίλι Μπάλντουιν. Ο 61χρονος ηθοποιός "έριξε" το γάντι στη Σάρον Στόουν και την κατηγόρησε για εμμονή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε στο Χ, πρώην Twitter:

"Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Σάρον Στόουν συνεχίζει να μιλάει για μένα μετά από τόσα χρόνια. Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια, επειδή απέφυγα τις προτάσεις της; Μήπως είπε στη φίλη της, Janice Dickinson, ότι θα τον κάνω να με ερωτευτεί τόσο πολύ, που θα του γυρίσει το κεφάλι;". Και πρόσθεσε: "Γνωρίζω τόσες ‘’βρομιές’’ γι’ αυτήν, αλλά δεν είπα τίποτα.

Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να διηγηθώ τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Σάρον Στόουν. Αυτό μπορεί να έχει πλάκα".

Ο Έβανς, ο οποίος πέθανε το 2019, ήταν επίσης παραγωγός στις ταινίες "Chinatown" και "The Cotton Club", ενώ ήταν επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" και "The Great Gatsby". Το "Sliver" ήταν η επόμενη ταινία της Σάρον μετά την τεράστια επιτυχία της και το "Βασικό Ένστικτο".

Το "Sliver" ("Sliver") είχε τότε κέρδη 280 εκατομμύριων δολαρίων και ήταν η αφορμή να ξεκινήσει η κινηματογραφική καριέρα του Μπίλι Μπάλντουιν.

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.