ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

" Ήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι": Η Έμη Λιβανίου και η Κατερίνα Γκαγκάκη γιόρτασαν μαζί τις αποκριές

Το στιγμιότυπο από την λαμπερή βραδιά.

LIVANIOY_GKAGKAKI_ ndp

Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Μάρα Ζαχαρέα, οι οποίες γιόρτασαν μαζί την έναρξη των αποκριών σε ένα prive πάρτι, έρχεται ένα άλλο διάσημο δίδυμο της ελληνικής showbiz με τις μασκέ εμφανίσεις του.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Έμη Λιβανίου δημοσίευσαν μία κοινή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φορώντας αποκριάτικες μάσκες ματιών με περίτεχνα σχέδια και glitter, ενώ απολάμβαναν μία αξέχαστη βραδιά με μουσική και χορό.

Οι δύο κυρίες διατηρούν μία φιλία χρόνων και δεν είναι ελάχιστες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις απαθανατίζει σε έξοδό τους. Τόσο η Έμη Λιβανίου όσο και η Κατερίνα Γκαγκάκη ακολουθούν μια κοινή πορεία, καθώς αμφότερα έχουν περάσει από την τηλεόραση και την πολιτική.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την ζωή της. Ο προσωπικός λογαριασμός της στο Instagram μετράει παραπάνω από 227.000 ακόλουθους και συχνά παίρνει θέση για κοινωνικά ζητήματα προκαλώντας τον δημόσιο διάλογο.

Η ίδια έχει "ανοίξει" την καρδιά της ουκ ολίγες φορές στους ακόλουθούς της, ενώ μέσα από συνεντεύξεις έχει εξομολογηθεί προσωπικές εμπειρίες όπως αυτή της σεξουαλικής παρενόχλησης σε εργασιακό χώρο.

"Μου έχουν κάνει παρενόχληση σε χώρο εργασίας δύο φορές και τη μία πολύ χοντρά και μάλιστα σε πολυεθνική εταιρεία. Υπήρχε περίοδος που γυρνούσα στο σπίτι και έκανα εμετούς, αλλά όχι από σεξουαλική παρενόχληση, από κατάχρηση εξουσίας του ανθρώπου που θεωρούσα ότι υπερβαίνει τα όριά μου γενικά. Μου είχε τύχει επικεφαλής να μου κλειδώσει την πόρτα του γραφείου και να βάλει το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που φοβήθηκα. Το είχε κάνει και σε μία άλλη κοπέλα στον ίδιο χώρο που δεν είχε τη δυνατότητα να φύγει από την εταιρεία. Εγώ, άνοιξα την πόρτα και έφυγα. "Άντε γεια" και δεν θα με ξαναδείς μπροστά σου. Είχα το περιθώριο να το κάνω", ανέφερε πριν μερικούς μήνες σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!