ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Απέσυραν την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο ως "επεξεργασμένη"

Ερωτήματα για το τι μπορεί να θέλει να κρύψει το Παλάτι μετά την ανάκληση της πρώτης φωτογραφίας της Κέιτ με τα τρία παιδιά της έπειτα από το βαρύ χειρουργείο.

Τέσσερα μεγάλα διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία απέσυραν την πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας που δόθηκε στη δημοσιότητα τρεις μήνες από όταν αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα για λόγους υγείας, λόγω ανησυχιών ότι έχει "υποστεί επεξεργασία".

Το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου, σχεδόν τρεις μήνες από το σοκ για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ, θεωρήθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον ότι η φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα θα καταλαγιάσει μερικές από τις πιο ακραίες θεωρίες σχετικά με την απουσία της πριγκίπισσας από τα δημόσια καθήκοντά της.

Όμως μέσα σε λίγες ώρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με μεγεθυμένες εικόνες του αριστερού μανικού της πριγκίπισσας Σάρλοτ και των δακτύλων του πρίγκιπα Λούις που τα σταυρώνει όπως όταν θέλουμε να ευχηθούμε "καλή τύχη". Επιπλέον αυτών, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι η Κέιτ δεν φορούσε τη βέρα της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και διανεμήθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον με αφορμή τη γιορτή της μητέρας στη Βρετανία, δείχνει την πριγκίπισσα Κάθριν με τα τρία παιδιά τους.

Αλλά το Associated Press ήταν το πρώτο που απέσυρε την εικόνα καθώς "δεν πληρούσε" τα πρότυπα φωτογραφίας του πρακτορείου. Το πρακτορείο σημείωσε μια "ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ". Το ίδιο έκαναν και τα πρακτορεία Reuters, AFP και Getty Images.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η φωτογραφία δείχνει την πριγκίπισσα να κάθεται, περιτριγυρισμένη από την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον πρίγκιπα Λούις και τον πρίγκιπα Τζορτζ, καθώς ο τελευταίος τυλίγει τα χέρια του γύρω της.

Ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιά της πριν από δύο μήνες. Η εικόνα δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα μήνυμα από την Κάθριν που ανέφερε: "Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές σας ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους καλή Γιορτή της Μητέρας". Και υπέγραφε με το αρχικό C (Cathrine).

Είναι μια συνήθεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ να διανέμουν φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές της οικογένειάς τους τις οποίες τις περισσότερες φορές βγάζει η ίδια η Κέιτ που φημίζεται για το ότι της αρέσει πολύ να φωτογραφίζει τα παιδιά της. Τις περισσότερες φορές, οι φωτογραφίες της Κέιτ δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης με οδηγίες για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Αργά την Κυριακή, το Associated Press, το πρώτο από τα τέσσερα διεθνή πρακτορεία που διένειμε τη φωτογραφία, εξέδωσε μια "ειδοποίηση ότι "σκοτώνει" τη φωτογραφία", ότι δηλαδή την ανακαλεί. Η ανάκληση συνοδεύτηκε από το σχόλιο ότι "έπειτα από προσεκτικότερη εξέταση φαίνεται ότι η πηγή έχει επεξεργαστεί την εικόνα. Δεν θα σταλεί φωτογραφία αντικατάστασης".

Στη συνέχεια το Reuters, ανέφερε ότι απέσυρε επίσης την εικόνα "μετά από ανασκόπηση μετά τη δημοσίευση". Ακολούθησε ένα τρίτο πρακτορείο, το Γαλλικό Πρακτορείο Τύπου AFP, το οποίο εξέδωσε επίσης μια "υποχρεωτική ειδοποίηση για "σκότωμα" της φωτογραφίας".

Διαβάστε περισσότερα: TheTOC

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.