ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όσκαρ 2024: Η Εμα Στόουν κέρδισε το δεύτερο Όσκαρ της, ευχαρίστησε τον Λάνθιμο και αποθέωσε τις συνυποψήφιες της

"Το καλύτερο στις ταινίες είναι να είμαστε όλοι μαζί" είπε η Έμα Στόουν.

Η Έμα Στόουν κέρδισε για δεύτερη φορά στην καριέρα της το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας - και τόνισε στην ομιλία της την αξία της ομαδικότητας στην ταινία Poor Things, στην οποία υπήρξε η ίδια και παραγωγός.

"Ο Γιώργος [Λάνθιμος, σκηνοθέτης του Poor Things] μου είπε: "Σε παρακαλώ, βγάλε τον εαυτό σου από αυτό" και είχε δίκιο, γιατί δεν αφορά εμένα", είπε. "Πρόκειται για μια ομάδα που ενώθηκε για να καταφέρει κάτι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών της. Και αυτό είναι το καλύτερο μέρος του να κάνεις ταινίες: να είναι όλοι μαζί. Και είναι μεγάλη μου τιμή να το μοιράζομαι αυτό με κάθε μέλος του καστ, με κάθε μέλος του συνεργείου, με κάθε άνθρωπο που έδωσε την αγάπη του, τη φροντίδα του και την ευφυΐα του στη δημιουργία αυτής της ταινίας".

Στο τέλος της ομιλίας της έδωσε επίσης ένα χαιρετισμό στην οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Ντέιβ Μακ Κάρι, και της κόρης της. "Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μαμά μου, τον αδελφό μου, τον Spencer, τον μπαμπά μου, τον σύζυγό μου, τον Dave. Σας αγαπώ τόσο πολύ", είπε. "Και το πιο σημαντικό, την κόρη μου, η οποία θα γίνει τριών ετών σε τρεις μέρες και έχει χαρίσει χρώμα στη ζωή μας. Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όλο τον ουρανό, κορίτσι μου. Γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ. Μην κοιτάτε το πίσω μέρος του φορέματός μου. Ευχαριστώ." Και βέβαια φίλησε τον σύζυγό της που ήταν παρών στην απονομή.

Ξεκινώντας την ομιλία της ευχαρίστησε τις συνυποψήφιές της και τις ηθοποιούς που βρέθηκαν επί σκηνής για να απονείμουν το βραβείο: "ευχαριστώ τις γυναίκες αυτής της κατηγορίας: την Σάντρα (Χιούλερ), την Ανέτ Μπένινγκ, την Κάρεί (Μάλιγκαν), τη Λίλι (Γκλάντσουν), που μοιράζομαι αυτό μαζί σας. Νιώθω δέος για εσάς και είναι τιμή μου που καταφέραμε αυτό όλες μαζί. Ελπίζω να συνεχίσουμε".

Μάλιστα, ο φακός έπιασε την Μπένινγκ, την Έμα Στόουν και τη Λίλι Γκλάντσοουν να αγκαλιάζονται ενωμένες! Ενώ φαινόταν επίσης να διασκεδάζει κατά τη διάρκεια της απονομής δίπλα στην Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ.

Στην βραδιά των Όσκαρ είχε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι με τη φίλη της Τζένιφερ Λόρενς.

Η Στόουν, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά το βραβείο το 2017 για την ταινία La La Land συμπρωταγωνιστώντας δίπλα στον Ράιν Γκόσλινγκ. "Για το La La Land, κάναμε πάρα πολλές πρόβες για πολύ καιρό, αλλά ήταν πολύ συγκεκριμένο: χορός και τραγούδι", είπε η Στόουν. "Αλλά όταν ο Γιώργος μιλούσε για πρόβες, δεν ήξερα τι ακριβώς συνεπαγόταν αυτό. Και αποδεικνύεται ότι οι πρόβες του, δεν έχουν καμία σχέση με το τι θα κάνεις τελικά. Αλλά αυτό που κάνει, νομίζω, υποσυνείδητα ή με έναν υπόγειο τρόπο, είναι ότι επιτρέπει σε όλους να νιώθουν πολύ άνετα μεταξύ τους. Παίζεις πολλά παιχνίδια".

"Μου άρεσε πολύ. Το λάτρεψα. Ναι", πρόσθεσε είπε για τη διαδικασία. "Και συνειδητοποίησα ότι από τη στιγμή που βρεθήκαμε στο πλατό, νιώθαμε όλοι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Είχαμε όλοι γνωριστεί μεταξύ μας με έναν πολύ πιο οικείο τρόπο απ' ό,τι θα κάναμε αν απλά κάναμε μπλοκ και λέγαμε τις ατάκες μας ξανά και ξανά".

Για τα βραβεία Όσκαρ η Έμα Στόουν επέλεξε τουαλέτα του οίκου Louis Vuitton.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.