ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όσκαρ 2024: Η Εμα Στόουν κέρδισε το δεύτερο Όσκαρ της, ευχαρίστησε τον Λάνθιμο και αποθέωσε τις συνυποψήφιες της

"Το καλύτερο στις ταινίες είναι να είμαστε όλοι μαζί" είπε η Έμα Στόουν.

Η Έμα Στόουν κέρδισε για δεύτερη φορά στην καριέρα της το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας - και τόνισε στην ομιλία της την αξία της ομαδικότητας στην ταινία Poor Things, στην οποία υπήρξε η ίδια και παραγωγός.

"Ο Γιώργος [Λάνθιμος, σκηνοθέτης του Poor Things] μου είπε: "Σε παρακαλώ, βγάλε τον εαυτό σου από αυτό" και είχε δίκιο, γιατί δεν αφορά εμένα", είπε. "Πρόκειται για μια ομάδα που ενώθηκε για να καταφέρει κάτι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών της. Και αυτό είναι το καλύτερο μέρος του να κάνεις ταινίες: να είναι όλοι μαζί. Και είναι μεγάλη μου τιμή να το μοιράζομαι αυτό με κάθε μέλος του καστ, με κάθε μέλος του συνεργείου, με κάθε άνθρωπο που έδωσε την αγάπη του, τη φροντίδα του και την ευφυΐα του στη δημιουργία αυτής της ταινίας".

Στο τέλος της ομιλίας της έδωσε επίσης ένα χαιρετισμό στην οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Ντέιβ Μακ Κάρι, και της κόρης της. "Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μαμά μου, τον αδελφό μου, τον Spencer, τον μπαμπά μου, τον σύζυγό μου, τον Dave. Σας αγαπώ τόσο πολύ", είπε. "Και το πιο σημαντικό, την κόρη μου, η οποία θα γίνει τριών ετών σε τρεις μέρες και έχει χαρίσει χρώμα στη ζωή μας. Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όλο τον ουρανό, κορίτσι μου. Γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ. Μην κοιτάτε το πίσω μέρος του φορέματός μου. Ευχαριστώ." Και βέβαια φίλησε τον σύζυγό της που ήταν παρών στην απονομή.

Ξεκινώντας την ομιλία της ευχαρίστησε τις συνυποψήφιές της και τις ηθοποιούς που βρέθηκαν επί σκηνής για να απονείμουν το βραβείο: "ευχαριστώ τις γυναίκες αυτής της κατηγορίας: την Σάντρα (Χιούλερ), την Ανέτ Μπένινγκ, την Κάρεί (Μάλιγκαν), τη Λίλι (Γκλάντσουν), που μοιράζομαι αυτό μαζί σας. Νιώθω δέος για εσάς και είναι τιμή μου που καταφέραμε αυτό όλες μαζί. Ελπίζω να συνεχίσουμε".

Μάλιστα, ο φακός έπιασε την Μπένινγκ, την Έμα Στόουν και τη Λίλι Γκλάντσοουν να αγκαλιάζονται ενωμένες! Ενώ φαινόταν επίσης να διασκεδάζει κατά τη διάρκεια της απονομής δίπλα στην Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ.

Στην βραδιά των Όσκαρ είχε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι με τη φίλη της Τζένιφερ Λόρενς.

Η Στόουν, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά το βραβείο το 2017 για την ταινία La La Land συμπρωταγωνιστώντας δίπλα στον Ράιν Γκόσλινγκ. "Για το La La Land, κάναμε πάρα πολλές πρόβες για πολύ καιρό, αλλά ήταν πολύ συγκεκριμένο: χορός και τραγούδι", είπε η Στόουν. "Αλλά όταν ο Γιώργος μιλούσε για πρόβες, δεν ήξερα τι ακριβώς συνεπαγόταν αυτό. Και αποδεικνύεται ότι οι πρόβες του, δεν έχουν καμία σχέση με το τι θα κάνεις τελικά. Αλλά αυτό που κάνει, νομίζω, υποσυνείδητα ή με έναν υπόγειο τρόπο, είναι ότι επιτρέπει σε όλους να νιώθουν πολύ άνετα μεταξύ τους. Παίζεις πολλά παιχνίδια".

"Μου άρεσε πολύ. Το λάτρεψα. Ναι", πρόσθεσε είπε για τη διαδικασία. "Και συνειδητοποίησα ότι από τη στιγμή που βρεθήκαμε στο πλατό, νιώθαμε όλοι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Είχαμε όλοι γνωριστεί μεταξύ μας με έναν πολύ πιο οικείο τρόπο απ' ό,τι θα κάναμε αν απλά κάναμε μπλοκ και λέγαμε τις ατάκες μας ξανά και ξανά".

Για τα βραβεία Όσκαρ η Έμα Στόουν επέλεξε τουαλέτα του οίκου Louis Vuitton.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

30 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.