ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αθηνά Τσιλύρα: Η σπάνια βραδινή έξοδος για την αγαπημένη ηθοποιό

Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου, μετά από μακρόχρονη απουσία πρωταγωνιστεί στις "17 Κλωστές".

αθηνά τσιλύρα ndp

Η Αθηνά Τσιλύρα, ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα από την τηλεόραση, από την οποία απείχε συνειδητά, εκανε δυναμικό comeback το 2023, συμμετέχοντας στην επιτυχημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια "Έτερος Εγώ".

Αυτήν την περίοδο η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στις "17 Κλωστές" που προβάλλονται σε συνδρομητικό κανάλι, τις οποίες επίσης υπογράφει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης.

Σπάνια ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε κάποια εκδήλωση, καθώς είναι μετρημένες οι δημόσιες εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση, παρακολουθώντας τη γενική πρόβα της παράστασης "Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons", στην οποία πρωταγωνιστούν η Άννα Μενενάκου με τον Παναγιώτη Γαβρέλα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γνωρίστηκε με την ηθοποιό Αθηνά Τσιλυρά στο θέατρο, με την οποία ήταν παντρεμένος για 26 χρόνια, για να μοιραστεί στο τέλος και η περιουσία μετά τον χωρισμό.

Το πλούσιο βιογραφικό της Αθηνάς Τσιλύρα

Η Αθηνά Τσιλύρα έκανε το ντεμπούτο της τη δεκαετία του '80 τόσο στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση όσο και το θέατρο, ενώ συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και στα '90s.

Παράλληλα, πρωταγωνιστούσε σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο, στο οποίο δείχνει να έχει αφοσιωθεί όλα τα τελευταία χρόνια. Στα τέλη Ιανουαρίου, μάλιστα, ανεβαίνει η παράσταση "Η Αξία της Ζωής" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην οποία πρωταγωνιστεί σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Μεταξύ των παραστάσεων στις οποίες έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν είναι: "Πάρτι Γενεθλίων" (2021), "Μάρτυρες των Αθηνών" (2020), "Η Αγάπη Άργησε μια Μέρα" (2018-2017), "Το Τελευταίο Ψέμα" (2017) και "Marvin's Room" ( 2016).

Να αναφερθεί ότι την παράσταση "Η Αγάπη Άργησε Μια Μέρα", η Αθηνά Τσιλύρα είχε προταθεί για βραβείο Α’ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας Πρόζας στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017-2018.

"Έτερος Εγώ: Νέμεσις", "Δρόμοι της Πόλης", "Η Λάμψη", "Παράλληλοι Δρόμοι", "Τα Στραβά κι Ανάποδα", "Είμαι ο.... πρωθυπουργός", "Τμήμα Ηθών", "Τολμηρές Ιστορίες", "Το Μινόρε της Αυγής", "Κωστής Παλαμάς", "Άγονη Γραμμή", "Αλέξανδρος Δελμούζος", "Ατελείωτη Αγάπη", είναι μερικές από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει η Αθηνά Τσιλύρα.

Ακόμα έχει παίξει -μεταξύ άλλων- και στις ταινίες "Ρένα, Να η Ευκαιρία", "Τα Τσακάλια: Ένα Κοινωνικό Πρόβλημα", "120 Ντεσιμπέλ", "Γυναίκες Δηλητήριο" και "Καλά Κρυμμένα Μυστικά: Αθανασία".

Ο γάμος και ο χωρισμός με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η Αθηνά Τσιλύρα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος γνωρίστηκαν σε μια παράσταση και το φλερτ εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας το 1987, ενώ απέκτησαν έναν γιο.

Ωστόσο, μετά από 25 χρόνια οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν με συναινετικό διαζύγιο προς αποφυγή εντάσεων για χάρη του παιδιού τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Αθηνά Τσιλύρα είχε τονίσει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν και είναι πάντα στο πλευρό της, ακόμα και την περίοδο που εκείνη αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ο Σπύρος είναι πάντα στο πλάι μου. Ήταν και τότε. Ξέρεις εκεί στη χώρα του πόνου ο καθένας είναι μόνος του. Και αυτό ήταν η επιθυμία μου. Τον άφησα να μου ξυρίσει το κεφάλι και ανακάλυψα ότι έχω ένα υπέροχο κρανίο. Ξέρεις πόσο ωραία πράγματα ανακαλύπτεις σε καταστάσεις δύσβατες;".

Σε άλλο σημείο είχε επισημάνει: "Έχουμε ένα παιδί και αυτό είναι τα πάντα και για πάντα".

Read Next

26 Ιουλ 2024

ΗΠΑ: Το ζεύγος Ομπάμα στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την Προεδρία της χώρας

Όλα όσα είπαν στην Αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών.

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.