ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φελίπε και Λετίσια σαν ξένοι σε κοινή εμφάνιση - Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

Η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε "επιβεβαιώνουν με τον τρόπο τους" τα δημοσιεύματα ότι ζουν χωριστά και κυκλοφορούν μαζί για τα μάτια του κόσμου.

felipe

Την ώρα που η ισπανική βασιλική οικογένεια της Ισπανίας φέρεται να αντιμετωπίζει πολύ μεγάλη κρίση μετά τη "βόμβα" Del Burgo, του πρώην εραστή της βασίλισσας Λετίσια ο οποίος πριν από λίγους μήνες ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση μαζί της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον βασιλιά Φελίπε, μια νέα συμφορά "χτύπησε" το παλάτι.

Ο ανιψιός του Χουάν Κάρλος, ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν πέθανε ξαφνικά την 1η Μαρτίου, σε ηλικία 49 ετών μετά από μακροχρόνιο αγώνα κατά της χρόνιας αναπνευστικής ανεπάρκειας, που επιδεινώθηκε τους τελευταίους μήνες.

Ο Ντον Φερνάντο Ουμπέρτο Γκόμεζ Αθεμπό ντε Μπορμπόν ήταν γιος της Infanta María Pilar de Borbón και του Luis Gómez-Acebo, ανιψιός του τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος και ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε.

Μάλιστα, ο Φερνάντο είχε αποκτήσει έναν γιο με την ελληνίδα δημοσιογράφο Νάντια Χαλαμανδάρη. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο στην Ελλάδα.

Φελίπε και Λετίσια σαν ξένοι σε κοινή εμφάνιση - Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα στη Λετίσια και τον Φελίπε

Η Λετίσια και ο Φελίπε πήγαν μαζί στην κηδεία τoυ 49χρονου το περασμένο Σάββατο.

Στην κηδεία το "παρών" έδωσαν και η Σοφία της Ισπανίας με την αδελφή της, Ειρήνη.

φελιπε

βασιλισσα

Ωστόσο, όλα τα φλας ήταν στραμμένα στο βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας καθώς όλο και φουντώνουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘El Nacional de Cataluña και άλλα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι ζει ήδη χωριστές ζωές και εμφανίζονται δημοσίως μαζί μόνο για τις περιστάσεις που επιβάλλει το πρωτόκολλο.

Το Σάββατο οι δυο τους εμφανίστηκαν να περπατούν δίπλα δίπλα χωρίς να ανταλλαξουν ούτε ματιά.

φελιπε

To ψυχρό κλίμα ανάμεσά τους ήταν εμφανές.

φελιπε

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η βασίλισσα Λετίσια υποχρεώθηκε να υπογράψει τη συμφωνία "Ζαρζουέλα" (Zarzuela agreements) παρά τη θέλησή της. Το έγγραφο αναφέρει πως σε περίπτωση διαζυγίου, η Λετίσια θα πρέπει να αποποιηθεί της κηδεμονίας των παιδιών τους, Κατά συνέπεια η πριγκίπισσα Λεονόρ και η Ινφάντα Σοφία θα μείνουν στο Παλάτι με τον πατέρα τους, μέχρι να ενηλικιωθούν.

οικογενεια φελιπε

Πηγή: TheTOC

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.