ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Καμίλα θέλει τα "ρεπό" της

"Δεν εργάζεται σε εργοτάξιο ή σε καθαρισμό νοσοκομείου", είπε χαριτολογώντας πολιτικός συντάκτης της Mirror, μετά την ανακοίνωση της ότι είναι " εξουθενωμένη" και χρειάζεται ένα break από τα βασιλικά καθήκοντα.

Ποιος θα φανταζόταν, ότι και οι βασιλείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ρεπό τους, αφού η Καμίλα βρέθηκε σε έναν κυκεώνα αντιδράσεων μετά την ανακοίνωση της ότι είναι " εξουθενωμένη" και χρειάζεται ένα break από τα βασιλικά καθήκοντα.

Μετά την διάγνωση του Καρόλου ότι πάσχει από καρκίνο, την επέμβαση αλλά και την θεραπεία η Καμίλα ανέλαβε να αναπληρώσει το κενό του βασιλιά σε δημόσιες εμφανίσεις και υποχρεώσεις. Ωστόσο,η 76χρονη βασίλισσα πήρε ένα διάλειμμα, το οποίο προγραμματίζει τακτικά αυτήν την εποχή του χρόνου, επισημαίνουν πηγές του παλατιού στο PEOPLE. Μια πηγή λέει ότι είναι μια προγραμματισμένη εβδομάδα ιδιωτικού χρόνου που είναι συνηθισμένη γι 'αυτήν αυτή την εποχή και επισημαίνει ότι δεν συνδέεται με την υγεία του βασιλιά Καρόλου.

Αλλά, είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι η Καμίλα δεν πρέπει να παίρνει άδεια τώρα. "Νομίζω ότι η οπτική είναι απολύτως συγκλονιστική", εξήγησε η βασιλική σχολιαστής Victoria Mather στο Leading Britain's Conversation. "Έχει κάνει μόνο 13 αρραβώνες, 13 πράγματα τις τελευταίες πέντε εβδομάδες". Σημείωσε, επίσης, ότι σε αντίθεση με πολλούς ανθρώπους, η Καμίλα έχει ένα προσωπικό που φροντίζει τις δουλειές του σπιτιού και τις ευθύνες.

Ο Kevin Maguire, συνεργάτης της Mirror, εξέφρασε επίσης αμφιβολίες για το διάλειμμα της βασίλισσας. "Δεν εργάζεται σε εργοτάξιο ή σε καθαρισμό νοσοκομείου. Έχει αποκαλύψει μερικές πλάκες", είπε στο "Good Morning Britain".

Και αφού το " ρεπό" της Καμίλα προκάλεσε μία σειρά αντιδράσεων διχάζοντας το κοινό της Αγγλίας, υπήρξαν και αυτοί που την υπερασπίστηκαν. Μια βασιλική βιογράφος που υπερασπίστηκε τη βασίλισσα Καμίλα στο παρελθόν, ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος ήθελε η γυναίκα του να πάρει άδεια από τις βασιλικές εργασίες. "Έχει κάνει τόσα πολλά αυτή την τελευταία εβδομάδα, ήταν επίσης εκεί για αυτόν όλη την ώρα", εξήγησε η βιογράφος στο GB News.

Πιστεύει, επίσης, ότι αυτή η εξέλιξη μπορεί να δείχνει ότι ο Κάρολος ανταποκρίνεται καλά στις θεραπείες του για τον καρκίνο. Η βιογράφος υποστήριξε ότι η Καμίλα μπορεί να επιλέξει διακοπές σε σπα στην Ινδία για αυτό το διάλειμμα για να ανανεωθεί πριν ξαναρχίσει τις βασιλικές εμφανίσεις της.

Ανεξάρτητα από τον λόγο πίσω από το διάλειμμα της Καμίλα, οι γνώστες του παλατιού τονίζουν ότι είναι καλά εξοπλισμένη για να εκτελεί δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό του συζύγου της.

"Βρήκε αποθέματα ενέργειας που ακόμη και η ίδια δεν πίστευε ότι είχε και η εκτίμηση από αυτούς που βρίσκονταν μέσα στο παλάτι έχει εκτιναχθεί στα ύψη καθώς έβαλε τον ώμο της στο τιμόνι", ανέφερε μια βασιλική πηγή στους Times.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.