ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Είναι ο λόγος που είμαι σήμερα νηφάλια": Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρετά με συγκίνηση τον ηθοποιό Ρίτσαρντ Λιούις

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Λιούις.

Ο καταξιωμένος κωμικός που ήταν γνωστός με το παρατσούκλι "Ο πρίγκιπας του πόνου", ήταν ο κωμικός που πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Λάρι Ντέιβιντ στο "Curb Your Enthusiasm".

Τον Απρίλιο του 2023 ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον και αποσύρθηκε από την κωμωδία, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στη 12η σεζόν του "Curb Your Enthusiasm", που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο HBO.

Το 2021, ο Ρίτσαρντ Λιούις ανακοίνωσε ότι δεν θα εμφανιζόταν στην 11η σεζόν της σειράς, προκειμένου να αναρρώσει από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Σε καρδιακή προσβολή οφείλεται ο θάνατος του

Εξέπληξε τους τηλεθεατές επιστρέφοντας στο πλατό για ένα επεισόδιο της 11ης σεζόν, λέγοντας τότε στο Variety: "Όταν μπήκα μέσα και χειροκρότησαν, ένιωσα υπέροχα. Στον Λάρι δεν αρέσει να τον αγκαλιάζουν, αλλά με αγκάλιασε και μου είπε πόσο χαρούμενος ήταν, αφού γυρίσαμε τη σκηνή μας".

Πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης (27/02) μετά από καρδιακή προσβολή, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις τίμησε τον αείμνηστο ηθοποιό, φίλο και συμπρωταγωνιστή της στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ABC "Anything But Love", η οποία διήρκησε από το 1989 ως το 1992. Μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και μια συγκινητική ανάρτηση ήταν το δικό της αντίο.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση της Τζέιμι Λι Κέρτις

"Μόλις διάβασα ότι ο φίλος μου ο Ρίτσαρντ Λιούις πέθανε. Θυμάμαι ακριβώς πού βρισκόμουν όταν είδα μια διαφημιστική αφίσα του όπoυ πρωταγωνιστούσε σε μια stand up comedy στη Sunset Boulevard. Τότε κάναμε κάστ για τη σειρά του ABC Anything But Love και ζήτησα από τους ανθρώπους του κάστινγκ να τον φέρουν σε ακρόαση για να παίξει τον καλύτερό μου φίλο Marty Gold. Πήρε το ρόλο όταν ρουθούνισε και γέλασε όταν πρόφερε λάθος τη λέξη Bundt κέικ. Ξεσήκωσε όλους τους άλλους Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός. Βαθύς και τόσο αστείος. Είναι επίσης ο λόγος που είμαι σήμερα νηφάλια. Με βοήθησε. Είμαι για πάντα ευγνώμων γι 'αυτόν για αυτήν του την πράξη. Βρήκε τον έρωτα του στο πρόσωπο της Τζόις και μετά τη νηφαλιότητά του, και αυτό ήταν που μετρούσε για εκείνον περισσότερο. Κλαίω καθώς το γράφω. Παράξενος τρόπος να πεις ευχαριστώ σε έναν γλυκό και αστείο άντρα. Ξεκουράσου με πολλά γέλια, Ρίτσαρντ. Μάρτυ μου, σε αγαπώ, Χάνα!"

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.