ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάιλι Σάιρους: To ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στη 56χρονη μητέρα της και την 24χρονη αδερφή της, Νόα

Ο διάσημος άνδρας που μπήκε ανάμεσα στις γυναίκες της οικογένειας Σάιρους.

H Mάιλι Σάιρους ζει την πιο λαμπρή στιγμή της καριέρας της μετά την απόκτηση του πρώτου της Grammy, αλλά στο σπίτι δεν επικρατεί η ίδια κατάσταση. Η 56χρονη μητέρα της, Τις, που υπέστη "πλήρη ψυχολογική κατάρρευση" μετά από το διαζύγιό της με τον Μπίλι Ρέι Σάιρους, παντρεύτηκε με τον ηθοποιό του "Prison Break", Ντόμινικ, πέρυσι τον Αύγουστο του 2023.

Ωστόσο, ενώ η Μάιλι ήταν παρούσα στον γάμο της με τον Αυστραλό ηθοποιό, η Nόα, 24 ετών, και ο αδερφός της Μπρέισον απουσίαζαν από τον γάμο, τροφοδοτώντας τις εικασίες για ρήξη ανάμεσα στην οικογένεια εκείνη την εποχή.


Πρόσωπο κοντά στην οικογένεια υποστήριξε σε πρόσφατο ρεπορτάζ Αμερικανικού ταμπλόιντ ότι, "η Νόα έβγαινε με τον Ντόμινικ όταν η μητέρα τους, Τις, άρχισε να τον πολιορκεί".

"Η αναταραχή μεταξύ της Νόε και της Τις υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι. Η Νόα είναι πραγματικά πολύ στεναχωρημένη που η ιδια η μητέρα της ης έκλεψε τον Ντόμινικ", πρόσθεσε η πηγή.

Σύμφωνα με την DailyMail.com, η εφημερίδα απευθύνθηκε στα εμπλεκόμενα πρόσωπα για να σχολιάσουν το ρεπορτάζ αλλά αρνήθηκαν.

Η γνωριμία της 56χρονης Τις με το " μήλο της έριδος"

Το 2022, μετά τον χωρισμό της από τον Μπίλι Ρέι, η Τις επικοινώνησε με τον Ντόμινικ Πάρσελ μέσω Instagram και εκείνος απάντησε γρήγορα. Σύντομα το ζευγάρι βγήκε ραντεβού και την επόμενη μέρα είπε ο ένας στον άλλο "σ’ αγαπώ".

Το ζευγάρι είπε τελικά "I do" τον Αύγουστο του 2023, αλλά τόσο η κόρη της Nόα όσο και ο γιος της Μπρέισον δεν ήταν παρόντες. Πηγή είπε στο Us Weekly ότι η τραγουδίστρια του "All Falls Down" στην πραγματικότητα δεν είχε προσκληθεί.

Ο γάμος τελέστηκε στην πολυτελή έπαυλη της Μάιλι Σάιρους στο Μαλιμπού και η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι η νικήτρια του Grammy είχε φρουρούς έξω σε περίπτωση που η Νόα επιχειρούσε να εμφανιστεί.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.