ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μυρτώ Αλικάκη: "Λυπάμαι που ζούμε σε μία κοινωνία που επιτάσσει να είμαστε μόνο νέοι"

" Η ωριμότητα προσφέρει άλλες χαρές και άλλες συγκινήσεις πολύ σημαντικές".

MIRTO_ALIKAKI_ ndp

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση "Τέλειοι Ξένοι”, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς.

"Ο συγγραφέας λέει έχουμε τριών ειδών ζωές: τη δημόσια, την προσωπική και την ιδιωτική. Ίσως με κάποια έννοια να ισχύει αυτό. Νομίζω πως κάποιος μπορεί να έχει ένα δημόσιο πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που έχει στο σπίτι του, αν και τείνω να πιστεύω όσο πιο κοντά αυτά είναι μεταξύ τους τόσο πιο ευτυχής είναι ένας άνθρωπος.

Embed code Μυρτώ Αλικάκη: "Λυπάμαι που ζούμε σε μία κοινωνία που επιτάσσει να είμαστε μόνο νέοι"

Δεν θέλω για μένα πρωτίστως να υπάρχουν πράγματα που έχω την ανάγκη να τα κρύψω ή για τα οποία ντρέπομαι. Το κάνω κυρίως για τον εαυτό μου. Νιώθω καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν λέω ότι δεν έχω ντραπεί για κάτι που έχω κάνει, αλλά επειδή δεν μου αρέσει, προσπαθώ όσο μπορώ να το εξαλείψω”, είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη και πρόσθεσε:

"Μπορείς να συγχωρήσεις κάποιον, παρ’ όλα αυτά να έχεις χάσει την εκτίμησή σου σε αυτόν. Προφανώς θα δώσω ευκαιρία σε κάποιον που εκτιμώ, αν δεν εκτιμώ τον άλλο τότε μου είναι πολύ πιο δύσκολο”.

Και όπως χαρακτηριστικά είπε η ηθποιός: "Είναι καλό στη ζωή να αποδέχεσαι όσα δεν μπορείς να αλλάξεις κι έτσι να πορεύεσαι. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου, για να νιώθω όμορφα, δυνατή, να έχω ενέργεια και να μπορώ να χαίρομαι τη ζωή και όχι να μην υπάρχουν φθορές πάνω μου. Οι φθορές πάνω μου δεν με κάνουν να νιώθω λιγότερη όμορφη. Η γοητεία όσο μεγαλώνει μια γυναίκα είναι διαφορετική και λυπάμαι που ζούμε σε μία κοινωνία που επιτάσσει να είμαστε τέλειοι ή μόνο νέοι. Η ωριμότητα προσφέρει άλλες χαρές και άλλες συγκινήσεις πολύ σημαντικές".

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι