ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το chic pregnancy style

H αγαπημένη ηθοποιός διανύει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της

ANTIGONI_KOYLOYKAKOY ndp

Εδώ και δύο χρόνια, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι η τηλεοπτική Μανιάτισσα και αρχόντισσα της Αρεόπολης, Ιουλία Βρεττάκου στη Γη της ελιάς.

Η ηθοποιός έζησε για χρόνια στο εξωτερικό όπου εργάστηκε ως μοντέλο, κάνοντας εμφανίσεις σε διεθνείς πασαρέλες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην ιταλική τηλεόραση και τον κινηματογράφο.Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές στο εξωτερικό, καθώς αποτέλεσε αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Πάολο Σορεντίνο και ξεχώρισε η συμμετοχή της στην ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη ("Τέλεια ομορφιά") με τίτλο "Loro" για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η Αντιγόνη μετά από χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Αυτήν την εποχή η Αντιγόνη Κουλουκάκου διανύει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της αφού περιμένει το πρώτο της μωρό. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της σε συνέντευξη στο περιοδικό BEAUTÉ και είχε πει χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…" είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Χθες ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" την ηθοποιό, σε αρκετά πλέον προχωρημένη εγκυμοσύνη με cool chic look και την επώνυμη τσάντα της σε nude απόχρωση περασμένη χιαστί.

"Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα, αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Έχω δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμων στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς, δεν αλλάζει κάτι"..

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.