ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θέμις Μπαζάκα: "Τα social media έχουν γίνει ένα εργαλείο κακίας, φρικτό

"Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι θέλουν να γράψουν τόσο άσχημα πράγματα. Ένα κουτσομπολιό και ένας βόθρος".

Θέμις Μπαζάκα ndp

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Θέμις Μπαζάκα στην κάμερα της εκπομπής "I love Σου Κου" και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της "Μάγισσας" μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πυγμή να εκφράζει δημόσια άποψη και τον… βόθρο, όπως τον χαρακτηρίζει, των social media.

"Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν σκοτεινή πλευρά, οπωσδήποτε. Με τα χρόνια κάπως σκληραίνεις γιατί χάνεται η αθωοτότητα της νεανικής ηλικίας. Σκληραίνω αν φερθούν άσχημα σε συνάδελφό μου και κάποιος τον αδικήσει. Εκείνη την ώρα κάτι με πνίγει, δεν σκέφτομαι το κόστος, λέω "αν δεν μιλήσω θα σκάσω". Πολλοί άνθρωποι κρύβονται σαν τις μαϊμούδες πίσω από τα δέντρα, δεν παίρνουν θέση, δεν θέλουν να προσβάλουν, ξέρεις πολλοί είναι έτσι, εγώ δεν είμαι έτσι".

Θέμις Μπαζάκα: "Τα social media έχουν γίνει ένα εργαλείο κακίας, φρικτό

Η σχέση της με τα social media

"Μιλάω και βλέπεις τι γίνεται. Από θέση δεν έχω ούτε Facebook, ούτε TikTok, ούτε τίποτα. Έχει γίνει ένα εργαλείο κακίας, φρικτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι θέλουν να γράψουν τόσο άσχημα πράγματα. Ένα κουτσομπολιό και ένας βόθρος".

Οι αντιδράσεις που δέχτηκε έπειτα από τη δήλωσή της για τα θρησκευτικά

"Την πρώτη μέρα με τρόμαξε η επίθεση, γιατί ήμουν και στο θέατρο και ερχόντουσαν, μας κυνηγούσαν οι κάμερες, διάφορος κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο στο θέατρο και έλεγε "πείτε της αυτό", "πείτε της αυτό". Δέχτηκα όχι απειλές, αλλά κάπως βρισιές".

Η δήλωση για τα θρησκευτικά

"Όχι δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία, αλλά το καλό που της θέλω, να κάτσει να το δει, μπας και ανοίξει το μάτι όλων. Εμείς που είμαστε καλλιτέχνες δεν ξεκινάμε να κάνουμε ποτέ μια δουλειά αναρωτώμενοι αν αυτό θα αρέσει στο τηλεοπτικό ή θεατρικό κοινό. Έρχεται μια επιθυμία, το πιστεύουμε, το υπερασπιζόμαστε και σας το προσφέρουμε. Από εκεί και ύστερα, σε άλλον θα αρέσει και σε άλλον όχι. Σίγουρα, είναι μια σειρά προκλητική, η οποία θα δημιουργήσει εντάσεις, γιατί δυστυχώς η κοινωνία μας είναι συντηρητική" είπε αρχικά.

"Οι άνθρωποι οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία, πρέπει να προχωρήσουν αυτό το πράγμα και να το ανοίξουν. Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα".

Read Next

21 Οκτ 2025

Η κίνηση της Georgina Rodriguez που πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης

Η φωτογραφία της συζύγου του Cristiano Ronaldo.

21 Οκτ 2025

Ανανεωμένη η Ευδοκία Ρουμελιώτη | Η chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του "Hotel Amour"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του νέου μιούζικαλ που σκηνοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη.

Περισσότερα από

News

21 Οκτ 2025

Η εμμονή που είχε ο John Lennon κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Yoko Ono

Την είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο ημερολόγιό του.

21 Οκτ 2025

"Το πρόβλημα είσαι εσύ" | Πρώην σύζυγός της Jennifer Lopez απαντά στη δήλωσή της ότι δεν αγαπήθηκε ποτέ αληθινά

Η δημόσια ανάρτηση - απάντηση του πρώτου συζύγου της Λατίνας σταρ μετά την επίμαχη δήλωσή της.

21 Οκτ 2025

Αnne Hathaway | Το κόσμημα αξίας 38.200 ευρώ που επέλεξε σε έξοδό της στη Νέα Υόρκη

Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, η 42χρονη σταρ παρευρέθηκε στα Golden Heart Awards 2025 στη Νέα Υόρκη.

21 Οκτ 2025

Βάσω Λασκαράκη | Το δημόσιο μήνυμα για "Το Σόι Σου" μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρεμιέρας

Η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται τα συναισθήματά της για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς.

21 Οκτ 2025

Σοφία Κόκκαλη | Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την 24χρονη κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

Η Σοφία Κόκκαλη στο θέατρο με την μητέρα της, Ελένη Σκουλά.

21 Οκτ 2025

Στα χνάρια της μαμάς του ο Νικόλας Βασιλειάδης | Η περήφανη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται τη στιγμή που ένιωσε βαθιά περηφάνια για τον πρωτότοκό της.

21 Οκτ 2025

Γάμος Stella Banderas | Ποιος διέρρευσε φωτογραφία με το άκρως απόρρητο νυφικό της;

Έτσι διέρρευσε η εικόνα με το νυφικό φόρεμα της Stella del Carmen Banderas. Ο καλεσμένος που αποκάλυψε ένα σχέδιο που προστατεύεται από συμφωνία εμπιστευτικότητας

21 Οκτ 2025

H στιγμή που ο Nicolas Sarkozy φεύγει από το σπίτι του για να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος εγκαταλείπει το σπίτι του πριν από την εκτέλεση της 5ετούς ποινής φυλάκισης που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου 2025.

21 Οκτ 2025

Δυστύχημα ή έγκλημα ο θάνατος του Isak Andic; Γιατί υποψιάζονται τον γιο του εκλιπόντος ιδρυτή της Mango

Μέχρι τον Μάρτιο, η θανατηφόρα πτώση του επιχειρηματία θεωρούνταν δυστύχημα. Ωστόσο, οι αντιφάσεις του γιου, μαζί με μια κατάθεση βασικού μάρτυρα, οδήγησαν τον δικαστή να ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία.

21 Οκτ 2025

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Προτείνει το απόλυτο σνακ για τις βροχερές μέρες

Μία υπέροχη γευστική πρόταση έδωσε στους θαυμαστές της η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.