ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η νοσταλγική φωτογραφία της 9χρονης κόρης της, Σοφίας Γαλακτερού

"Πώς μεγαλώνουν τόσο γρήγορα; Πότε είναι μωρά και πότε σου μιλάνε λες και είστε συνομήλικοι;" γράφει η δημοσιογράφος στην ανάρτηση της.

νανσυ_ζαμπετογλου ndp

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Νάσο Γαλακτερό, την κόρη τους Σοφία. Καρπός ενός μεγάλου έρωτα που κρατάει μέχρι σήμερα, η 9χρονη έχει την αμέριστη προσοχή των γονιών της, ενώ η μητέρα της δεν σταματάει να μοιράζεται φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαμά και κόρη έχουν έναν μοναδικό δεσμό και σε παλαιότερη συνέντευξη η παρουσιάστρια της εκπομπής " Στούντιο 4" είχε εξομολογηθεί ότι όταν κατάφερε να βγάλει το πρώτο τεύχος γνωστού περιοδικού το έδωσε στη Σοφία για να το κρατήσει.

" Επειδή το θέλαμε πάρα πολύ και μας ήταν πολύ δύσκολο, είχα φέρει τη Σόφη στο γραφείο, η οποία κοιμόταν όταν μας το έφεραν ζεστό ζεστό από την παραγωγή. Κι όπως ήταν η Σόφη στο καροτσάκι και κοιμόταν, της το δίνω, χωρίς να το ανοίξω, για να ξυπνήσω και να το δει. Αυτή ήταν η πρώτη μου κίνηση. Μετά πήγαμε σπίτι εκείνο το βράδυ και στο αυτοκίνητο της λέω "Ρε συ Σόφη να σου πω κάτι; Εγώ δε θέλω κάτι άλλο τώρα, μόνο για σένα", είχε εξομολογηθεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η μικρή Σόφη, όπως την αποκαλεί η μαμά της έχει " έρωτα" με τον αδερφό της, Παύλο, ο οποιός είναι παιδί του Νάσου Γαλακτερού από τον πρώτο του γάμο. " Η σχέση του με την κόρη μου, τη Σόφη είναι εξαιρετική. Είναι έρωτας. Δεν ήταν εύκολα. Τίποτα από όλα αυτά που περιγράφω δεν είναι εύκολο όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι η αγάπη τα λύνει όλα".

Τώρα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μοιράστηκε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της 9χρονης Σοφίας, όταν ήταν μικρότερη. "Πώς μεγαλώνουν τόσο γρήγορα; Πότε είναι μωρά και πότε σου μιλάνε λες και είστε συνομήλικοι;", έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής ανάρτησης.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.