ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Υποδεχθείτε τις νύφες": Ο πρώτος γκέι γάμος μεταξύ γυναικών στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι γεγονός

Η 39χρονη αριστοκράτισσα, μητέρα δύο παιδιών, παντρεύτηκε στην Αυστραλία την αγαπημένη της.

Η Βρετανική βασιλική οικογένεια γιόρτασε τον πρώτο γκέι γάμο μεταξύ γυναικών καθώς η δισέγγονη του βασιλιά George V παντρεύτηκε την Αυστραλή σύντροφό της σε μια εμφανώς διασκεδαστική υπαίθρια τελετή στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Η 39χρονη αριστοκράτισσα Ellen Lascelles έγραψε ιστορία καθώς παντρεύτηκε με την Channtel McPherson, γνωστή ως "Chan", σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Byron Bay Hinterland αυτή την εβδομάδα. Η Έλεν, η οποία είναι η ανιψιά του Ντέιβιντ Λασέλλες, 8ου και νυν κόμη του Χάρεγουντ, αντάλλαξε όρκους με την σύντροφό της και σφράγισε την ένωσή τους με ένα φιλί μπροστά από ένα υπέροχο χειροποίητο πανό που έγραφε "Here Come The Brides".

Οι νεόνυμφες, που ζουν στην Αυστραλία, θα γίνουν μια μικτή οικογένεια πέντε μελών, αφού η Έλεν, έχει έναν γιο, τον Τζακ και μια κόρη, την Πένυ, με τον Αυστραλό πρώην φίλο της, ενώ η Τσαν, ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας σχεδιασμού, έχει μια κόρη. Όταν οι παππούδες της Έλεν, ο κόμης και η κόμισσα του Χάρεγουντ, παντρεύτηκαν, η δεξίωση έγινε στο Παλάτι του Σεντ Τζέιμς και συμμετείχαν ο Γεώργιος ΣΤ' και η σύζυγός του, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Ellen Lascelles, ωστόσο, επέλεξε έναν αρκετά διαφορετικό γάμο, σε εξωτερικό χώρου σε ένα εντυπωσιακό μέρος στην Αυστραλία με κυματιστούς καταπράσινους λόφους, εκπληκτική θέα, καταπράσινο τροπικό δάσος και καταρράκτες. "Η Channtel και εγώ περικυκλωθήκαμε σχεδόν με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους στον κόσμο και περάσαμε την πιο αστεία, πιο καυτή, πιο γεμάτη αγάπη μέρα που μπορούσα να φανταστώ ποτέ", είπε η Έλεν.

Ο δικός τους δεν είναι ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων στην ευρύτερη βασιλική οικογένεια. Αυτό το ορόσημο σημειώθηκε από τον Λόρδο Ivar Mountbatten - ανιψιό του Lord ('Dickie') Mountbatten. Το 2018, επτά χρόνια μετά το διαζύγιο με την Penny Thompson, με την οποία έχει τρεις κόρες, ο Ivar παντρεύτηκε τον James Coyle. Ο Ivar και η Penny παρέμειναν καλοί φίλοι, με την πρώην σύζυγό του μάλιστα να τον παραδίδει στο γάμο του με τον James.

Read Next

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.