ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιάννης Ζουγανέλης - Ισιδώρα Σιδέρη: Μια αγάπη που κρατάει 43 χρόνια - "Με τη γυναίκα μου ζούμε την αγάπη που κρατάει για πάντα"

Πάντα μαζί και πάντα πιασμένοι χέρι - χέρι.

Γιάννης Ζουγανέλη ndp

Όλες και όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε τον Γιάννη Ζουγανέλη τον Έλληνα καλλιτέχνη με τις πολλές ιδιότητες. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής, διδάσκαλος, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου του 1956. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι πλέον 68 χρονών, αλλά η θητεία του είναι μεγαλύτερη από την ηλικία του. Σε ηλικία 15 ετών έβγαλε τον πρώτο του δίσκο καθώς δούλευε και σπούδαζε.

Η καταγωγή του είναι από τη Μύκονο και τη Νάξο. Μεγάλη επίδραση στην μετέπειτα πορεία του άσκησε το γεγονός ότι και οι δύο γονείς του ήταν κωφοί. Ο διεθνούς φήμης τουμπίστας Γιάννης Ζουγανέλης (1938-2006) ήταν θείος του. Παντρεύτηκε με την Ισιδώρα Σιδέρη το 1981 και έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ελεονώρα Ζουγανέλη (γεννήθηκε 1 Φεβρουαρίου 1983), η οποία επίσης ασχολείται με το τραγούδι.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει κατά καιρούς μιλήσει για την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα της μοναχοκόρης τους Ελεονώρας, Ισιδώρα Σιδέρη. Ο ίδιος έχει ομολογήσει σε πρόσφατη συνέντευξή του: "Με τη γυναίκα ζούμε την αγάπη που κρατάει για πάντα. Έχουμε χτίσει πράγματα μαζί, υπάρχει σεβασμός. Μπορώ αυτά που χτίσαμε τόσα χρόνια να τα αποποιηθώ; Με τίποτα… Σαφέστατα υπήρξαν κρίσεις στη σχέση μας, αλλά τις ξεπεράσαμε με δυναμικό τρόπο. Της οφείλω πολλά."

Η γνωριμία με την γυναίκα του Ισιδώρα Σιδέρη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει κατά καιρούς μιλήσει για την αγαπημένη του σύζυγο, και μητέρα της μοναχοκόρης τους Ελεονώρας, Ισιδώρα Σιδέρη. Ο ίδιος έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του: "Η 5η Εποχή ήταν μια μουσική σκηνή στην Πλάκα, στην οδό Μνησικλέους, που ανήκε στο μουσικό Θανάση Γκαϊφύλλια. Ήταν καλοκαίρι, θυμάμαι, και εκείνο το βράδυ θα πήγαινα μια βόλτα από εκεί. Μπαίνω μέσα και βλέπω ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι. Ήταν σαν άγγελος. Ξυπόλητη, σε ένα κρεβάτι και διάβαζε ένα βιβλίο. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα. Η Ισιδώρα ήταν η κοπέλα του Θανάση Γκαιφύλλια. Μου άρεσε πάρα πολύ και την έβαλα στη μνήμη μου. Η ζωή τα έφερε έτσι και βρεθήκαμε ξανά μετά από τρία χρόνια. Ήρθε στο σπίτι μου με μια φίλη της, η οποία ήθελε να μου κάνει συνέντευξη. Ήρθαμε πιο κοντά και τελικά γίναμε ζευγάρι" είχε πει.

"Η Ισιδώρα είναι τρομερή μάνα, αυστηρός, δύσκολος άνθρωπος, το αντίθετο από μένα. Σήμερα πάει να κρατήσει τα λόγια της Ελεωνόρας για την παράσταση. Είμαστε μαζί 42 χρόνια. Η Ισιδώρα ήταν πάρα πολύ οργανωτική εγώ είμαι λίγο του αποχωρείν. Δεν έχω αντιπαρατεθεί, μόνο ιδεολογικά".

Η Ισιδώρα Σιδέρη είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της δεκαετίας του 80 και του 90. Το κομμάτι "Και θα χαθώ" που τραγούδησε στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τα πιο επιτυχημένα και ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Στην δεκαετία του 80 ήταν μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Σάκη Μπουλά και τον σύζυγό της, Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα που δεν είχε μόνο τραγούδι αλλά και χιουμοριστικά σκετσάκια. Σε αυτό το μαγαζί ο Ζουγανέλης και ο Μπουλάς έδιναν ρέστα! Εκαναν πλάκες με τον κόσμο, έλεγαν διάφορα "κουφά" συνθήματα (του τύπου "Αχ, Μαρία ή θάνατος, κανένας δεν θα μείνει αθάνατος" και "Ολα του γάμου δύσκολα κι η νύφη... τραβεστί") και ξεσήκωναν τη νεολαία με το εντελώς δικό τους σόου, που ήταν καταγγελτικό και όχι μόνον.

Σήμερα μετά από 43 χρόνια γνωριμίας ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ισιδώρα Σιδέρη παραμέμουν αγαπημένοι. Ο φακός τους εντόπισε εχθές στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης-στην Επίσημη πρεμιέρα "Η Αξία της Ζωής". Πάντα μαζί και πάντα πιασμένοι χέρι - χέρι.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.