ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρία Μενούνος μετά τον καρκίνο: " Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας"

Μαρία Μενούνος: Ένας χρόνος από το κρίσιμο χειρουργείο στο πάγκρεας

Η Μαρία Μενούνος είναι ευγνώμων για το γεγονός ότι είναι και πάλι υγιής και ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Πριν έναν χρόνο ακριβώς, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο στο πάγκρεας.

Η Μαρία Μενούνος, η οποία πέρσι κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους την βοήθησαν και στάθηκαν στο πλευρό της.

Στην συγκινητική της ανάρτηση γράφει:

"Πέρασε και επίσημα 1 χρόνος από την εγχείρηση στο πάγκρεας … Κοιτάζοντας πίσω και παρακολουθούσα παλιά βίντεο ημερολόγια μοιαζει τρελό να βλέπω πού βρίσκομαι τώρα. Ναι, φοβήθηκα. Είχα ένα μωρό καθ' οδόν και μόλις επισκέφτηκα ένα ιατρείο ογκολόγος όπου έμαθα ότι χρειαζόμουν μαζική επέμβαση στην κοιλιά! Καρκίνος? Ουάου.

Είχα ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης για το οποίο είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο Κεβ κοιμόταν στο νοσοκομείο σε όλη τη διαδρομή. Τη μέρα, είχα τον μπαμπά μου, την Ντέμι, και μερικούς από τους πιο αγαπημένους μου φίλους τη Ρέιτσελ, τον @drjohnamaral (που μου έκανε την ενεργειακή δουλειά) και την Ταμάρ που πετούσαν από τις Μπαχάμες για να είναι μαζί μου. Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά ένα χρόνο αργότερα πρέπει να βεβαιωθώ ότι ευχαριστώ και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι με βοήθησαν να δώσω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ και πάλι. Παραμένω για πάντα ευγνώμων :)

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.