ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Move Up: Πώς να κάνεις το χρόνο σου πιο απολαυστικό

To 24ωρο μίας fashion lover είναι γεμάτο με μικρές "στάσεις μόδας" αλλά και stylish δράσεις που το καθιστούν μοναδικό.

Πόσες φορές έχεις ξυπνήσει το πρωί με ένα άγχος να προλάβεις να χωρέσεις σε 24 ώρες πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να απλωθούν, όχι σε μία, αλλά σε τρεις ημέρες; Γυμναστική, me time, χαλάρωση, παρακολούθηση μίας αγαπημένης σειράς, χρόνος με την οικογένεια, υποχρεώσεις του σπιτιού και φυσικά η δουλειά και η κοινωνική σου ζωή που πρέπει να στριμωχτούν σε 1.440 λεπτά. Στην ταινία του Harold Ramis, "Groundhog Day" (1993) o Bill Murray ξαναζεί την ίδια ημέρα ξανά και ξανά καθώς ξυπνάει στο Πανξατόνι της Πενσυλβάνια στις 2 Φεβρουαρίου περνώντας από την αρχή το 24ωρο στην ετήσια "Γιορτή της Μαρμότας". Η ταινία πραγματεύεται τόσο τη σπουδαιότητα του χρόνου όσο και το βάρος ακόμα και των πιο απλών και φαινομενικά ασήμαντων επιλογών μας στην καθημερινότητά μας. Μία ημέρα μπορεί να γίνει πολύ ουσιαστική και απολαυστική αν εσύ το αποφασίσεις, έτσι και μία fashion lover, όπως και ο δημοσιογράφος-πρωταγωνιστής της ταινίας, μπορεί να κάνει τον χρόνο της να έχει αληθινή αξία με τις σωστές προσθήκες!

Μία αληθινή λάτρης της μόδας ξυπνάει πάντα το πρωί και scrollάρει στο TikTok account του WWD και στο site του "The Business of Fashion" όπου έχει ετήσια συνδρομή. Στη συνέχεια φοράει το πολύ επιμελώς επιλεγμένο outfit που έχει διαλέξει από το προηγούμενο βράδυ λαμβάνοντας υπόψιν πολλές παραμέτρους. Θα έχει κρύο; Αρκεί ένα trench coat ή χρειάζεται faux fur πανωφόρι; Θα φορέσει τακούνια ή θα έχει εξωτερικές δουλειές; Αφού, λοιπόν, κατασταλάξει στο #ootd της, στη συνέχεια παίρνει το πρωινό της και ξεκινάει για τη δουλειά. Η μόδα βρίσκεται παντού, όποια και αν είναι η φύση της εργασίας σου. Μία αληθινή fashionista θα έκανε online shopping ακόμα και στο διάλειμμα της δουλειάς και για να κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο απολαυστική, θα το έκανε στον προαύλιο χώρο από το κινητό της, απολαμβάνοντας ένα καινοτόμο προϊόν, τις θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού iSENZIA. Οι ράβδοι iSENZIA δεν είναι φτιαγμένες από φύλλα καπνού, αλλά από φύλλα πράσινου τσαγιού και ποικιλίας Oolong, που προσφέρουν μια συναρπαστικά φρουτένια ή δροσερή γευστική εμπειρία με ένα κλικ στο φίλτρο. Επιπλέον, έρχονται στα τρία πιο hot χρώματα της σεζόν: στο κόκκινο, Watermelon Crush με γλυκιά γεύση καρπούζι, στο μωβ, Berry Crush με απολαυστική γεύση berries και στο μπλε Menthol Crush με δροσερές νότες μέντας.

Move Up: Πώς να κάνεις το χρόνο σου πιο απολαυστικό

Μετά τη δουλειά, η πιο #sohotrightnow ασχολία για μία fashion lover είναι το σχέδιο μόδας. Γραμμικό και ελεύθερο διδάσκεται σε ιδιωτικά εργαστήρια εκμάθησης ενηλίκων και μπορεί να βοηθήσει κάθε μία από εμάς να μάθουμε να σχεδιάζουμε τα δικά μας πατρόν. Το ίδιο διασκεδαστική είναι και η φωτογραφία. Τα μαθήματα με μία κλασική φωτογραφική μηχανή θεωρούνται παρωχημένα, το να μάθει όμως πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (aka photoshop) είναι αυτό που χρειάζεται μία μελλοντική content, fashion creator.

Mια απολαυστική μέρα δεν μπορεί παρά να ολοκληρωθεί με μία διασκεδαστική, βραδινή έξοδο στα πιο stylish στέκια της πόλης. Σε ένα speakeasy bar με 20s αισθητική που θα πρέπει να ακολουθήσει τo dresscode της εποχής της ποτοαπαγόρευσης ή σε ένα alternative μαγαζί όπου μπορείς να ακούσεις live μουσική, να πιείς κοκτέιλ, να φας πίτσα και να αγοράσεις και λουλούδια αν το επιθυμείς, την ίδια στιγμή! Δραστηριοποιήσου και πρόσθεσε μερικές νότες χαλάρωσης και #purefun σε κάθε 24ωρο της εβδομάδας σου και έτσι ξεκινώντας από μία ημέρα θα κάνεις πιο fashionable και απολαυστική όλη σου τη ζωή. Στο εγγυόμαστε!

Read Next

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.