ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που είχε σκεφτεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ για τον ρόλο της Lady Gaga στο "A Star is born"

Η ταινία ήταν το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την Αντέλ ως συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "A Star Is Born" (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Ο Κούπερ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το ρομαντικό δράμα του 2018, στο οποίο υποδύθηκε τον τραγουδιστή της κάντρι ροκ Τζακ, ο οποίος συνδέθηκε με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Άλι, ρόλο που ερμήνευσε η Lady Gaga.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, ο Κούπερ αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να ζητήσει από την Αντέλ να υποδυθεί τον ρόλο της Άλι.

"Σκέφτηκα την Αντέλ για λίγο" είπε και εξήγησε ότι η πλοκή θα ήταν διαφορετική με την Αγγλίδα τραγουδίστρια - τραγουδοποιό. "Η καριέρα του δεν ήταν υπέροχη. Θα έφευγε στο εξωτερικό. Θα γνώριζε αυτή τη γυναίκα, αλλά αυτό δεν προχώρησε ποτέ" είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Είναι επίσης γνωστό ότι στην Beyoncé είχε δοθεί ο ρόλος, αλλά αργότερα έπρεπε να αποχωρήσει. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε επίσης ότι είχε σκεφτεί τον τραγουδιστή Τζακ Γουάιτ για τον δικό του ρόλο.

Η Αντέλ πρόσφατα δήλωσε στο Vanity Fair ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. "Υπάρχει μία ταινία και θέλω να την κάνω, αλλά ο άνθρωπος που θα τη γυρίσει δεν είναι ακόμα έτοιμος να γράψει το σενάριό της" ανέφερε.

"Τον ενοχλώ κάθε τόσο για αυτό, αλλά απλώς δεν είναι ακόμα εκεί. Αλλά αυτός είναι ο μόνος ρόλος που θέλω. Νομίζω ότι θα τα κατάφερνα πολύ, πολύ, πολύ καλά σε αυτόν" σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.