ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτοί οι σταρ παρέμειναν φίλοι παρόλο που κάποια στιγμή ερωτεύτηκαν τον ίδιο άνθρωπο

Απέδειξαν πως δεν χρειάζεται να θυσιαστεί μια φιλία για έναν έρωτα.

Η φιλία αλλά και ο έρωτας έχουν πολύ μεγάλη σημασία στην ζωή του ανθρώπου. Κάποιοι τα βρίσκουν και τα δύο, άλλη πάλι θυσιάζονται για ένα από τα δύο, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να τα συνδυάσουν, ακόμα και αν έχουν βρει ραντεβού με τον πρώην σύντροφο ενός πολύ καλού τους φίλου.Κι όμως, οι τελευταίες περιπτώσεις είναι αρκετές και μάλιστα συμβαίνουν και στις καλύτερες και πιο διάσημες φιλίες.

Άλλωστε, στο μακρινό Hollywood είναι όλοι μεταξύ τους μια μεγάλη παρέα, παρόλο που λίγο – πολύ έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον. Από τους θρύλους της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, όπου η Elizabeth Taylor και η Debbie Reynolds έμειναν φίλες μέχρι τα βαθιά γεράματα, παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν τον ίδιο σύντροφο, μέχρι τα σημερινά girls και boys squad, οι παρακάτω διάσημες φιλίες απέδειξαν πως δεν χρειάζεται να θυσιαστούν για έναν έρωτα.

Gwyneth Paltrow - Jennifer Aniston

Ο Brad Pitt δεν μπόρεσε να μπει ανάμεσα στην φιλία της με την Jennifer Aniston. Η Gwyneth Paltrow υπήρξε ζευγάρι με τον γοητευτικό ηθοποιό από το 1994 μέχρι το 1997 και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Μετά από έναν χρόνο βέβαια, ο Pitt γνώρισε και ερωτεύτηκε την Aniston, με την οποία παντρεύτηκε το 2000 και χώρισε οριστικά μόλις πέντε χρόνια αργότερα.

Gigi Hadid - Taylor Swift

Η Taylor Swift έχει πολλές διάσημες φίλες, μεταξύ αυτών και η Gigi Hadid, αφού όπως φαίνεται ένας κοινός πρώην – ο Joe Jonas, δεν εμπόδισε το girls squad της τραγουδίστριας. Αν και τον τελευταίο καιρό δεν έχουν εμφανιστεί μαζί, όπως συνήθιζαν στο παρελθόν, δεν χάνουν αφορμή να επικοινωνούν μέσω των social media, με δημόσιες αναρτήσεις που πραγματοποιεί η μια στο προφίλ της άλλης.

Cameron Diaz - Sienna Miller


Όσο για τον Jude Law, ο οποίος βρέθηκε σε σχέση και με την Cameron Diaz αλλά και με την Sienna Miller, φαίνεται πως δεν κατάφερε να κάνει τις δύο φίλες να μαλώσουν. Η Sienna Miller και ο Jude Law βρέθηκαν σε σχέση δύο φορές και μάλιστα την πρώτη ήταν αρραβωνιασμένοι. Στο μεταξύ τους διάλλειμα, ωστόσο, ο ηθοποιός έβγαινε με την Diaz για περίπου έναν χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.