ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ο πατέρας μου είχε μεγαλώσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είχε σχέση με τη μητέρα του"

Ποια τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη!

χριστοφορο_παπακαλιατη NDP

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών είχε μιλήσει για την οικογένειά του. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν ο καρπός ενός νεανικού έρωτα που διήρκησε μόλις έξι χρόνια. Το διαζύγιο τον γονιών του το χαρακτήρισε ως " κλασικό" και την σχέση με την οικογένεια του ως την "αφετηρία. Από εκεί που αρχίζουν όλα και εκεί που πάντα καταλήγουν. Τόσο βασανιστικό, όσο και ασφαλές πλαίσιο".

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει τρία αδέρφια, τον Φίλιππο, τον Στέφανο και τη Νάρα. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η γιαγιά, Μίκα.

"Ο Χριστόφορος πηγαίνει για να βλέπει τα αδέλφια του, τα ξαδέλφια του, τον πατέρα του τον Μανώλη Παπακαλιάτη, με τους οποίους έχει ισχυρούς δεσμούς. Με τον πατέρα του είχε πάντα καλή σχέση. Υπάρχει αγάπη, εμπιστοσύνη, υποστήριξη και νιώθω ότι εκτός από πατέρας και γιος, είναι φίλοι", είχε δηλώσει η Βίλλυ Μαλάμη, η μητέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η τραγουδίστρια Nafsica μίλησε για την στενή σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν, και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ζωή και την καριέρα της.

"Είμαστε οικογενειακοί φίλοι με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο πατέρας μου είχε μεγαλώσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε κάποια φάση της ζωής του, γιατί έβγαινε με τη μητέρα του, πριν από τη μητέρα μου. Με στήριξε πολύ όσο ήμουν στην Αμερική, μου έδινε συμβουλές”, δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσο για την μεγάλη μουσική επιτυχία της σε μικρή ηλικία, η Nafsica εξήγησε ότι ήταν " ξαφνική" και υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο άνθρωπος που την ανέδειξε.

"Έγινε ουρανοκατέβατο. Ήμουν στις ειδήσεις ως παιδί – θαύμα. Είχαν έρθει κάποιοι άνθρωποι στην κατασκήνωση που τραγουδούσα, τραγουδούσα Μαράια Κάρει, Σελίν Ντιόν κλπ. Με είδε ο Γιώργος Θεοφάνους στις ειδήσεις, πήρε τηλέφωνο την Universal και ζήτησε να του κλείσουν ένα ραντεβού με τους γονείς μου. Τους είπε ότι έχει γράψει ένα δίσκο και ψάχνει μια φωνή και ότι βρήκε τη φωνή που ήθελε. Οι γονείς μου με ρώτησαν αν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία”.

"Ήμουν στο σχολείο εκείνη την περίοδο και είχαμε ένα σχολικό που μας πήγαινε στο σπίτι. Η κοπέλα που ανοιγόκλεινε την πόρτα είχε ringtone το "Κάνω όνειρα”. Χτυπάει το κινητό της και της λέω "Αυτή είμαι εγώ”. "Κι εγώ είμαι αστροναύτης” μου λέει. Δεν με πίστευε”, είπε και πρόσθεσε:

"Αφότου βγήκε το τραγούδι, η κατάσταση στο σχολείο ήταν χάλια, τραγική. Τα παιδιά δεν ήταν πολύ ευγενικά, δεν τους άρεσε μάλλον που κάποιος ξεχώριζε. Ήταν δύσκολη περίοδος. Πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι, περνούσα τέλεια στο σχολείο, ήμουν δημοφιλής, είχα πολλούς φίλους. Βγαίνει η συνέντευξη στον Χατζηνικολάου για το τραγούδι και την επόμενη μέρα δεν μου μιλούσε κανείς. Ήταν τρομακτικό”.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.