ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"The Beacon": Η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου Ρέιφ Φάινς σε τριπλό ρόλο

Ο "Άγγλος Ασθενής" θα πρωταγωνιστεί και θα σκηνοθετήσει ενώ υπογράφει και το σενάριο.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία "The Beacon" για την οποία θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ έχει γράψει και το σενάριο.

Μαζί του θα είναι η βραβευμένη με Olivier, Ιντιρα Βάρμα (Indira Varma) και οι Τσάρλς Μπαμπάλολα (Charles Babalola) και Αλισον Ολιβερ (Alison Oliver).

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία η οποία διαδραματίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο εξερευνά θέματα οικογένειας, τάξης, φυλής και ταυτότητας.

Σηματοδοτεί την επιστροφή του ηθοποιού για τέταρτη φορά στην σκηνοθεσία ενώ είναι το πρώτο του σενάριο για μεγάλου μήκους ταινία.

Σύμφωνα με την σύνοψη, "ο Τζόσουα Νιάγκα, ταξιδεύει στην ύπαιθρο από το Λονδίνο για να περάσει για πρώτη φορά ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με την οικογένεια της φίλης του. Έχοντας έλθει στο Λονδίνο από μικρή ηλικία αφήνοντας πίσω τον εμφύλιο πόλεμο στην Ουγκάντα, ο Τζόσουα δεν έχει γνωρίσει ποτέ τα προνόμια που απολαμβάνει η οικογένεια της φίλης του. Περιτριγυρισμένο από τη θάλασσα και το καταπράσινο φυσικό τοπίο, το αγρόκτημα είναι μια όαση, που ξεχειλίζει από ιδεαλιστικές αντιλήψεις και ζωηρές συζητήσεις ανάμεσα στον πατέρα της Κας, την γυναίκα του και τον φίλο της οικογένειας, Μάικλ. Όμως το θερμό καλωσόρισμα του Τζόσουα σταματά όταν μια ξαφνική πράξη βίαιου ρατσισμού σε μια τοπική καλοκαιρινή συναυλία κλονίζει την ειρηνική ατμόσφαιρα και τους αναγκάζει να αντιμετωπίσουν τη άβολη αλήθεια των διαφορών τους".

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.