ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η " έξυπνη" συμβουλή του Τζόρτζ Κλούνεϊ στη Ντρου Μπάριμορ που της άλλαξε τη ζωή

Οι δυο ηθοποιοί συναντήθηκαν επαγγελματικά το 2002 στη ταινία "Confessions Of A Dangerous Mind"

Η Ντρου Μπάριμορ μοιράστηκε με το κοινό όσα έμαθε από τη συνεργασία της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε ένα κινηματογραφικό πλατό. Κατά τη διάρκεια ενός νέου επεισοδίου του "The Drew Barrymore Show", η ηθοποιός και παρουσιάστρια του talk show μίλησε με τον Κάλουμ Τέρνερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο βιογραφικό δράμα" The Boys In The Boat" (2023), μια ταινία στην οποία σκηνοθέτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αναπολώντας την εποχή που την σκηνοθέτησε ο 62χρονος σταρ στο "Confessions Of A Dangerous Mind" (2002), το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε πώς "λάτρευε να δουλεύει μαζί του" και ότι "με έσωσε από το να κάνω πράγματα που δεν νομίζω ότι με εξυπηρετούσαν ως ηθοποιός".

Όταν πιέστηκε από τον νεαρό ηθοποιό, Κάλουμ Τέρνερ, και τον Όστιν Μπάτλερ να μοιραστεί ποια ήταν αυτά τα "πράγματα" που δεν εξυπηρετούσαν την υποκριτική της, η ηθοποιός μίλησε για μια συγκεκριμένη στιγμή που ο Κλούνεϊ την τράβηξε στην άκρη για να της δώσει μερικές συμβουλές για το τέχνη της υποκριτικής. "Έλεγε: "Ποτέ δεν κρατάς οπτική επαφή με τους ανθρώπους σε μια σκηνή", κάτι που την ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσει το σκεπτικό της για την αποφυγή της επαφής με τα μάτια. Λέω, "Λοιπόν, επειδή είναι τόσο οικείο ( αυτό που κάνουμε). Και η οπτική επαφή μέσα σε όλο αυτό είναι τρελή".

"Κοίτα, τώρα νιώθω την πίεση να μην πάρω τα μάτια μου από πάνω σου αυτή τη στιγμή", απαντάει ο Κάλουμ Τέρνερ 33 ετών, κατά την εμφάνισή του στο talk show, ενώ έκανε νόημα με τα χέρια του προς τα μάτια της. Ο Όστιν Μπάτλερ, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για την ταινία του "King Of Rock 'N' Roll" ως Έλβις, συμφώνησε επίσης με την συμβουλή του Τζορτζ στην Μπάριμορ. "Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση στη ζωή, η οπτική επαφή", ξεκαθάρισε η Μπάριμορ, 48 ετών. " Σχεδόν αισθάνομαι ότι είναι λίγο επεμβατικό και έτσι το αποφεύγω κάπως, αλλά ο Τζορτζ με βοήθησε να καταλάβω ότι δεν έπρεπε να το κάνω αυτό".

Η εμπειρία του Τέρνερ από τη συνεργασία με τον Κλούνεϊ στο τιμόνι του "The Boys In The Boat" ήρθε στο τελευταίο γύρισμα της ταινίας τους και ήταν εξαιρετικά θετική, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Η ταινία ακολουθεί την ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον και την προσπάθειά τους να αγωνιστούν στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο της Γερμανίας. Από την ευρεία κυκλοφορία της τα Χριστούγεννα του 2023 και τις επακόλουθες μικτές κριτικές από τους κριτικούς, η ταινία έχει εισπράξει 49 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office έναντι προϋπολογισμού 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι: "Πήρες Ozempic";

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

01 Μαϊ 2024

Πολ Όστερ:Το συγκλονιστικό βιβλίο του για την οπλοκατοχή και το οικογενειακό δράμα που κρύβεται από πίσω

Ο σπουδαίος συγγραφέας Πολ Όστερ προσπαθεί να εξηγήσει ένα αμιγώς αμερικανικό φαινόμενο, που κρύβει και ένα οικογενειακό δράμα.

01 Μαϊ 2024

O Κιάνου Ριβς φιλά (ξανά) την σύντροφό του με ανοιχτά μάτια - Μήπως είναι το νέο dating trend;

Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί του ηθοποιού Keanu Reeves στη σύντροφό του Alexandra Grand.