ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Για πολλά χρόνια και από πολύ μικρή είχα κατάθλιψη. Πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω"

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη από πολύ μικρή ηλικία.

Κατερίνα Γκαγκάκη ndp

Για την κατάθλιψη, με την οποία ήρθε αντιμέτωπη από πολύ μικρή ηλικία, μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη το πρωί του Σαββάτου 20/1 στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" όπου βρέθηκε καλεσμένη.

"Είναι τόσο λάθος η άγνοια που έχει ο κόσμος με την κατάθλιψη. Σου λέει τέτοια εξωστρέφεια, τέτοια χαρά, μα κατάθλιψη; Κανένας δεν φαντάζεται ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνεις προς τα έξω. Για πολλά χρόνια και από πολύ μικρή είχα κατάθλιψη και είχα την τύχει να έχω γονείς που το αποδέχθηκαν όταν τους το είπε ένας άνθρωπος που με παρακολουθούσε. Πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω.

Είναι κάτι που δεν το έχω πει δημόσια. Από πολύ μικρή -και πήραν αργά χαμπάρι οι γονείς μου -, ήμουν βουλιμική με όλα τα συμπτώματα, για τα ζητήματα βάρους. Το έκρυψα για πολλά χρόνια. Και όταν έγινε μη λειτουργικό, για παράδειγμα δεν πήγαινα σχολείο, τότε ζήτησαν τη βοήθεια κάποιου. Είναι κάτι που παρακολούθησα χρόνια και με δική μου ευθύνη και εκτίμηση το σταμάτησα γιατί θεώρησα ότι τελείωσα. Το ξαναείδα και το ξαναβλέπω μπροστά μου!" εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Για πολλά χρόνια και από πολύ μικρή είχα κατάθλιψη. Πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω"

"Επειδή σπούδασα ψυχολογία, ήταν ο λόγος αυτός για να το σπουδάσω. Αυτή η βοήθεια και η αποδοχή που μου δόθηκε να τη μεταδώσω αλλά μετά το γύρισα σε έναν άλλον κλάδο. Αποδοχή είναι αυτό που θα σου πω. Η αποδοχή είναι τεράστιος παράγοντας. Ο άνθρωπος που με αποδέχθηκε αφού είπα όλα όσα φανταζόμουν ήταν ο άνθρωπος που ήταν απέναντί μου και μου έδωσε την ανάσα. Ήταν αυστηρός! Ως μοναχοπαίδι και καλομαθημένο – κακομαθημένο, δεν είχα επίγνωση των ορίων. Μου έβαλε όρια που με κλόνισαν γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να μου κάνουν πατ πατ.

Ήταν μια περίοδος πριν από δύο καλοκαίρια που ενώ βρισκόμουν σε φαρμακευτική αγωγή και θεωρούσα ότι θα την παίρνω μια ζωή, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Υπήρξε περίοδος που έκλεινα το φως στο μπάνιο" αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Read Next

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.