ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτ Μίντλετον: Τα τρία χειρότερα ενδεχόμενα για την υγεία της

Τι είπε στην ΕΡΤ η πρόεδρος των Ελλήνων γιατρών του Λονδίνου

Ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση για τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, με την ανακοίνωση από το Παλάτι να αναφέρει πως επρόκειτο για ένα "προγραμματισμένο" και "επιτυχημένο" χειρουργείο.

Πολλοί όμως Βρετανοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους καθώς η 42χρονη μέλλουσα βασίλισσα ήταν απούσα από τη δημόσια ζωή εδώ και 23 ημέρες καθώς τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν τα Χριστούγεννα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε την Πέμπτη τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει μετά από εγχείρηση. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη να φεύγει από την ιδιωτική κλινική του Λονδίνου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

"Οι γνώμες διίστανται αλλά το χειρότερο ενδεχόμενο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα, καρκίνοι που χρειάζονται μεγάλης διάρκειας νοσηλεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί", είπε στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, Κική Σονίδου σχετικά με τη "μυστηριώδη ασθένεια που θα κρατήσει ως το Πάσχα την πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ανάρρωση αφού προηγηθεί νοσηλεία 10 -14 ημερών. Η κυρία Σονίδου, επεσήμανε την εξωστρέφεια των ανακτόρων που μέσα σε δύο ώρες ανακοίνωσαν τόσο τα ανησυχυτικά νέα για την Κέιτ Μίντλετον , όσο και την "υπερτροφία του προστάτη" για την οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας ο Βασιλιάς Κάρολος.

Κέιτ Μίντλετον: Τα τρία χειρότερα ενδεχόμενα για την υγεία της

"Για την Κέιτ, που φαινομενικά τουλάχιστον από τις φωτογραφίες που ανέβασαν τα Χριστούγεννα ήταν υγιής, θα έπρεπε για κάποιον που την παρατηρεί να ανησυχήσει ότι είναι αρκετά αδύνατη", είπε η Κική Σονίδου. Επεσήμανε παράλληλα ότι η όποια άλλη δημοσίευση για την κατάσταση της υγείας της, "δεν βοηθάει ούτε την ίδια ούτε τα παιδιά τους, γιατί πρέπει να αποτραπούν ακραίες αντιδράσεις από τον κόσμο που θα υπάρξουν σίγουρα, αν μαθευτεί κάτι αρνητικό".

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη την Τρίτη στο The London Clinic, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο.

Το Sky News αναφέρει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του, η προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση ήταν ρουτίνας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η πριγκίπισσα δεν έχει να κάνει με καρκίνο. Οι νεότερες πληροφορίες για την Κέιτ ανέφεραν πως τα πηγαίνει καλά.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το Πάσχα, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πρόκειται να αναβάλει τις υποχρεώσεις του όσο η σύζυγός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν, επίσης την Πέμπτη, ότι ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για υπερπλασία προστάτη την επόμενη εβδομάδα.

Η κατάσταση του 75χρονου μονάρχη είναι καλοήθης, αλλά οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν όσο αναρρώνει μετά την επέμβαση.

Η ανακοίνωση του παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

"Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της", αναφέρεται στην ανακοίνωση. "Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

"Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες", συνεχίζει η δήλωση.

"Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της . Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν", πρόσθεσαν.

Στο πλευρό της Κέιτ όλη η οικογένεια

Καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση, έχει στο πλευρό της όλη την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, την επισκέφτηκε χθες στην ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται, ενώ οι γονείς της έχουν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους ώστε να μπορούν να φροντίζουν τα τρία μικρά παιδιά του ζευγαριού.

Ο Γουίλιαμ έχει πάρει άδεια τις επόμενες εβδομάδες από τα βασιλικά του καθήκοντα για να είναι κοντά στη σύζυγό του αλλά και για να φροντίζει τα παιδιά τους. Τα προγραμματισμένα ταξίδια στη Λετονία και την Ιταλία έχουν ανασταλεί μέχρι η Κέιτ να αναρρώσει πλήρως και να μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

Πηγή από το παλάτι δήλωσε: "Είναι αυτονόητο ότι προτεραιότητα του Γουίλιαμ είναι η σύζυγός του και τα παιδιά του. Οι γονείς της Κέιτ είναι κοντά στην κόρη τους και το παλάτι έχει ακυρώσει όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό. Οι επικείμενες επισκέψεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη Λετονία, για να επισκεφθούν τα βρετανικά στρατεύματα που υπηρετούν στο εξωτερικό, και η εαρινή περιοδεία στην Ιταλία τον Μάρτιο, έχουν επίσης αναβληθεί. Πάνω από όλα είναι η πλήρης ανάρρωση της πριγκίπισσας".

Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"