ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Κούλιτζ : "Ευχαριστώ όλους τους κακούς γκέι"

Η σταρ με το ολόδικό της κωμικό σύμπαν παρέλαβε το Emmy της με μια υπέροχη αναφορά στον τηλεοπτικό της θάνατο.

Η Τζένιφερ Κούλιτζ ευθχαρίστησε "όλους τους κακούς γκέι" που τη "σκότωσαν" στο The White Lotus κατά τη βραδιά των Emmy Awards όπου έλαβε το δεύτερο βραβείο της.

Υπέροχη όπως πάντα, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Emmy της και η πρώτη κίνησή της ήταν να το αφήσει κάτω γιατί όπως είπε "δεν είχε τη δύναμη", κάτι που προκάλεσε γέλια στο κοινό. Η Τζένιφερ Κούλιτζ κέρδισε το δεύτερό της Emmy για τον Β' γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά ως Tanya McQuoid στο The White Lotus του HBO. Αφού κέρδισε το βραβείο για την ερμηνεία της στην πρώτη σεζόν, η Κούλιτζ επανέλαβε τον ρόλο της και την επιτυχία της κερδίζοντας ξανά φέτος.

Κοιτάζοντας πόσο χρόνο έχει για την ομιλία της- αφού πέρυσι την έκοψαν- η Τζένιφερ Κούλιτζ ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη Μαρκ Γουάιτ και τον παραγωγό Ντέιβιντ Μπέρναρντ που της έδωσαν "την ευκαιρία να παίξει αυτόν τον απίστευτο χαρακτήρα", όπως είπε. "Λέει ότι είμαι σίγουρα νεκρή, οπότε θα το δεχθώ" πρόσθεσε αστειευόμενη.

Στη συνέχεια, η άρχισε να απαριθμεί όλους τους παραγωγούς που ήθελε να ευχαριστήσει, αλλά γρήγορα παρατήρησε ότι ο χρόνος της τελείωνε. "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κακούς γκέι", πρόσθεσε χειροκροτώντας το καστ των χαρακτήρων που ήταν υπεύθυνοι για τον τηλεοπτικό της θάνατο στη 2η σεζόν. "Αλήθεια" είπε.

Ο εμβληματικός ρόλος της στο American Pie

Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της ήταν αυτός της Jeanine Stifler, γνωστής και ως "Stifler's mom", στην ταινία American Pie. Η ταινία έγινε άμεσα εισπρακτική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 235,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτή ταινία εκτόξευσε την Τζένιφερ στο πάνθεον των σούπερ σταρ. Η φήμη της μεγάλωσε όταν επανέλαβε τον ρόλο το 2001 στο American Pie 2 και ξανά το 2003 στο American Wedding.

Μετά το American Pie ακολούθησε το Legally Blonde, μια ταινία που εδραίωσε επίσης τη φήμη της Reese Witherspoon. Αν η Κούλιτζ είχε γίνει δημοφιλής στους άντρες χάρη στο American Pie, τότε ο ρόλος της ως γλυκιάς, υποστηρικτικής μανικιουρίστας Paulette στο Legally Blonde την έκανε αγαπητή στις γυναίκες αλλά και στους γκέι.

Με πληροφορίες του Deadline

Read Next

16 Μαϊ 2024

Διαζύγιο για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; "Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει"

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι πρακτικά έχουν ήδη χωρίσει.

16 Μαϊ 2024

Piano City Athens: Το πρώτο φεστιβάλ ¨δρόμου" που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη.

Mετά το πρώτο φεστιβάλ τον Μάιο 2023, το αγαπημένο φεστιβάλ δρόμου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά!16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 Μαΐου όλη η Αθήνα θα γεμίσει μουσική.

Περισσότερα από

News

16 Μαϊ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι drag queen που θα κρατήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα

"Είναι σημαντικό για όλο τον κόσμο να δει ότι στη Γαλλία μπορείς να είσαι drag queen και να μεταφέρεις την Ολυμπιακή Φλόγα" δήλωσε η drag queen, Miss Martini.

16 Μαϊ 2024

Λένα Μαντά: "Ο πατέρας μου πέθανε με άνοια. Καθόλου δεν με ένοιαξε"

Η Λένα Μαντά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της αλλά και τη δύσκολη σχέση με τους γονείς της.

16 Μαϊ 2024

Το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη | Τα ωραιότερα beach looks της

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ιδιωτικά μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

16 Μαϊ 2024

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μεταφέρει στο Μπρόντγουεϊ την επιτυχία του "Good Night, and Good Luck"

"Είναι τιμή μου, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, να επιστρέφω στη σκηνή, και ειδικά στο Μπρόντγουεϊ", ανέφερε ο Κλούνεϊ σε δήλωσή του.

16 Μαϊ 2024

Μελέτης Ηλίας: Σίγουρα δεν θυμάσαι ότι είχε παίξει σε αυτήν τη διαφήμιση

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, μιλά για τις πτυχές της ζωής του και μας θυμίζει τη διαφήμιση που είχε παίξει στο παρελθόν.

16 Μαϊ 2024

Μαριτίνα Ντενίση:"Σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα"

H Μαριτίνα Ντενίση ευχήθηκε στη μητέρα της με μια τρυφερή φωτογραφία τους

16 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η μεγάλη επιστροφή του Mad Max

Ο σχεδόν 80χρονος Τζορτζ Μίλερ επέστρεψε με ένα ακόμη έπος του "Mad Max", το "Furiosa" με πρωταγωνιστές την Άνια Τέιλορ-Τζόνσον και τον Κρις Χέμσγουορθ.

16 Μαϊ 2024

Χιου Γκραντ: "Το Χόλιγουντ με εγκατέλειψε αλλά είχα την ευκαιρία να κάνω άλλα πράγματα"

Ο ηθοποιός Χιου Γκραντ δεν είναι πλέον "ο αγαπημένος" του Χόλιγουντ.

16 Μαϊ 2024

Άμπερ Βαλέτα: "Είμαι 25 χρόνια "καθαρή" από ναρκωτικά και αλκοόλ"

"Γιατί λοιπόν να ντραπώ τώρα να μιλήσω γι' αυτό που είμαι νηφάλια;" , εξομολογείται το σούπερ μόντελ.

16 Μαϊ 2024

Τι είναι η Όπερα τελικά;

OperaBox: Η νέα ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής